INTERVIURILE GÂNDUL. Horia Brenciu, invitatul Cristinei Stănciulescu: Eu consider că lumea încă nu mă cunoaște. Mi-ar plăcea să am o emisiune în fiecare dimineață (EXCLUSIVITATE)

Publicat: 28/04/2020, 06:47
Actualizat: 28/04/2020, 06:48

Horia Brenciu este primul invitat la INTERVIURILE GÂNDUL realizate de Cristina Stănciulescu. În a cincea parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul Youtube al GÂNDUL), artistul vorbește despre pasiunea sa pentru televiziune și abordează, subtil, viața sentimentală.

Cristina Stănciulescu: Cu ce ești empatic? La ce ești empatic?

Horia Brenciu: Mi-ar plăcea să am o emisiune în fiecare dimineață. Îmi plac camerele de luat vederi de mor.

Aș putea face un Partid al Îmbrățișărilor. Eu consider că lumea încă nu mă cunoaște. Am cu mine însumi plăceri și dureri, nu mă cunosc atât de bine pe cât aș vrea să o fac. Cei patru copii ai mei au fost, în ultimul an, au fost modalități divine de a mă cunoaște pe mine mai bine.

Cristina Stănciulescu: Ai înțeles femeia?

Horia Brenciu: Vreau să înțeleg femeia de când am sărutat prima dată o fată. Femeia reprezintă o coordonată clară a vieții mele. Mă aflu într-u moment fast emoțional. Sunt un tip foarte norocos.

Mi se pare că dacă aș crede în semne, ele ni s-au arătat, pentru că în urmă cu 15 ani, când am luat casting-ul la „Om bogat, om sărac”, de la ProTv, în scenariu eram tatăl a patru copii, lucru care s-a adeverit ulterior. Asta îmi doream, să plantez copaci, să am o casă, să am copii.

Femeia este Alice. Care mă surprinde în fiecare zi. Este un lucru formidabil cum tuturor le spun același lucru. Trebuie să te împaci și să te cerți cu femeia ta. Nu sta 10 ani de zile te uiți la ea și apoi divorțezi.

Orice fricțiune duce la ceva bun. Orice cutremuraș din Vrancea, la sute de km adâncime, a fost bun. A detensionat.

Dacă era liniște și venea un cutremur mare…La revedere. Bărbatul nu trebuie să fie brutal, să lovească, să înjure, la noi în casă nu se întâmplă!

Bucuria cea mare e că nu ținem prea mult supărarea și a doua zi ne împăcăm. Iubita mea, iartă-mă!

Rămâneti pe GÂNDUL.RO pentru următoarea parte a interviului cu Horia Brenciu, realizat de Cristina Stănciulescu!

Urmăriți interviul integral pe canalul nostru de Youtube!

INTERVIURILE GÂNDUL. Horia Brenciu, invitatul Cristinei Stănciulescu la „Gânduri Bune” – Partea a patra

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase