• Publicat:
  • Actualizat:
IT&C

Domo închide toate cele 75 de magazine și rămâne doar cu operațiuni online

Domo închide toate cele 75 de magazine și rămâne doar cu operațiuni online
Retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piața locală de profil, cu afaceri de peste 600 milioane lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice, pentru a rămâne cu operațiuni doar online, potrivit surselor din piață, citate de Ziarul Financiar.

O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice și electrocasnice spun că nu au fost plătiți, motiv pentru care nu mai livrează marfă com­­paniei care are deja probleme financiare de mai mulți ani, scrie ZF în ediția de luni.

„Domo și-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta com­panie care opera activitatea Domo avea probleme financia­re și nu își mai plătea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au fă­cut plăți pentru o vreme, pentru ca apoi să apară și aici proble­me. Noi nu mai livrăm marfă”, spune un furnizor al companiei.

Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice și unul online.

Domo are pe site-ul propriu o ofertă cu titlul „Dăm Tot!” și vorbește despre reduceri de până la 90%, oferta fiind valabilă în magazine în perioada 13-30 noiembrie.

În oferta online apar prețuri de 1-2 lei pentru produse precum „Protecție spate iGo iPad 2” sau „Carcasă iPad”. Oferta include însă și alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de păr.

Tags:
Inchide