eMAG angajează 40 de programatori pentru noul centru de dezvoltare din Iași

Redactor:
Silviu Bănilă
eMAG angajează 40 de programatori pentru noul centru de dezvoltare din Iași
eMAG deschide în luna noiembrie un centru de programare în Iași și va recruta, în primul an de activitate, 40 de programatori.

„Acest al doilea centru de programare deschis în țară vine, după cel din Craiova, ca o consecință firească a dezvoltării organice din ultimii ani. Hub-ul din Iași va debuta peste câteva zile cu o echipă de patru programatori și își va desfășura activitatea într-un sediu central de 400 de metri pătrați”, declară Tudor Manea,Vicepreședinte și Director HR&Tehnologie eMAG.

eMAG va recruta în Iași specialiști PHP, Linux și alte tehnologii web, Product Managers, specialiști Quality Assurance pentru poziții full-time. „Vor urma și alte centre locale de programare și ne propunem să stabilim și parteneriate cu universitățile din București și din țară”, spune Tudor Manea.

În centrul din Craiova, deschis în 2013, lucrează 21 de angajați pe proiecte precum platformele de Marketplace, Asigurări, Resigilate, Carduri cadou și alte servicii client. eMAG a depășit anul acesta pragul de 1.000 de angajați, iar recrutările vor continua, atât în București, dar și în Iași.

Compania a dezvoltat programe de training de specialitate diferențiate pe categorii de angajați, precum și cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România în business-ul internațional. Echipa eMAG este formată din aproximativ 1.000 de angajați, iar angajările continuă. eMAG are programate, pentru anul în curs, investiții în valoare de 1 milion de euro în dezvoltarea și consolidarea echipei.

Inchide