Gata de (re)lansare, Galaxy Note7R ar putea avea jumătate din prețul modelului original

Gata de (re)lansare, Galaxy Note7R ar putea avea jumătate din prețul modelului original
Publicat: 12/05/2017, 01:03

„Noul” smartphone se deosebește de produsul lansat toamna trecută doar prin folosirea unui acumulator de capacitate ceva mai mică – 3200mAh în loc de 3500mAh și câteva elemente de ordin estetic, cum ar fi o etichetă tip hologramă aplicată deasupra ecranului.

Dacă inițial, Galaxy Note7 a avut un preț de lansare usturător, de 875 dolari, cumpărătorii versiunii recondiționate vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 440 dolari, bucurându-se în schimb de toate avantajele unui vârf de gamă: ecran QHD de 5.7″, chipsetul Exynos 8890 octa-core ajutat cu 4GB memorie RAM, 64GB memorie internă ultra-rapidă și o cameră foto de 12MP prevăzută cu stabilizare optică. Singurul compromis notabil este acumulatorul ceva mai mic și designul ușor învechit, după standardele actuale.

Ținând cont de faptul că seria Galaxy Note7 încă poartă stigmatul de „bombă cu ceas” în mintea multora, probabil că nu ar fi o idee bună să folosești telefonul Galaxy Note7R la bordul avioanelor de linie, sau în alte spații publice unde folosirea acestui dispozitiv a fost interzisă anterior.