Reacția finlandezilor după dispariția brandului Nokia. „Am încasat o lovitură majoră”

Redactor:
Silviu Bănilă
Reacția finlandezilor după dispariția brandului Nokia. „Am încasat o lovitură majoră”
Microsoft a achiziționat divizia de telefoane a companiei în 2013 și a modernizat o serie de produse. Americanii au decis însă să renunțe cu totul la marca finlandeză.

Pe viitor, telefoanele inteligente ale companiei vor purta denumirea Lumia. Ce spun finlandezii despre această schimbare? „Face parte din cultura finlandeză și acum dispare. Am încasat o lovitură majoră. 90% dintre finlandezi nu sunt de acord cu dispariția unui asemenea brand”, a spus Toni Toikka, președintele unei companii finlandeze.

„iPhone a ucis Nokia și iPad a ucis industria finlandeză a hârtiei”, a declarat premierul finlandez, care spune că Microsoft nu este singura companie vinovată pentru dispariția mărcii de telefoane.

Potrivit inCont.ro, finlandezii se consolează cu gândul că mai dețin câteva branduri tehnologice de succes, precum Rovio, compania din spatele jocului Angry Birds.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide