Andreea Esca, surprinsă într-o ipostază inedită. Fanii vedetei, incitați de detaliul „discret” dintr-o fotografie: „Nu l-am dat jos niciodată…”

Andreea Esca, surprinsă într-o ipostază inedită. Fanii vedetei, incitați de detaliul „discret” dintr-o fotografie: „Nu l-am dat jos niciodată...”
Foto: Instagram Andreea Esca
Publicat: 18/04/2020, 14:43

Știrista Andreea Esca nu mai poartă verighetă dintr-un motiv bine întemeiat, care are legătură cu pandemia de Covid-19.

Aceasta a recunoscut că în această perioadă a renunțat la bijuterii, chiar și la verigheta pe care nu o dădea niciodată jos, de la cununia cu Alexandre Eram, de acum 23 de ani.

„Nu am dat jos niciodată de pe deget verigheta și inelul de logodnă”, spunea, în urmă cu mulți ani, Esca.

Esca nu mai poartă verigheta și nici alte bijuterii deoarece aceste obiecte împiedică dezinfectarea corespunzătoare în vremea pandemiei.

„Nu port nici un inel în această perioadă, dar făcând ordine prin casă am dat peste inelul de la voi, Claudia și Magda, și m-am gândit că ar merge perfect pentru campania noastră. Mi-e dor de noi”, a scris Esca pe Instagram.

Esca a renunțat la inelul de logodnă la mijlocul lunii martie, după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Telespectatorii au observat, în aparițiile sale la știri, că vedeta ProTv nu mai poartă bijuterii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase