Arăta ca maimuțele, stătea cu punga de RAHAT la fund! Radu BANCIU a jignit-o TERIBIL pe Serena WILLIAMS

Redactor:
Silviu Bănilă
Arăta ca maimuțele, stătea cu punga de RAHAT la fund! Radu BANCIU a jignit-o TERIBIL pe Serena WILLIAMS
Radu Banciu a răbufnit și a desființat-o pe Serena Williams, după ce tenismena din SUA a învins-o pe Simona Halep la Australian Open.

Banciu a jignit-o îngrozitor pe Serena Williams, mai ales pentru echipamentul purtat în timpul meciului.

„Nu știu dacă ai voie să joci așa. Eu am avut impresia prima dată că făcuse pe ea și că i se umflase chilotul în spate și nu se putea duce de rușine la toaletă în timpul meciului. Stătea cu punga aia de rahat în fund. Nu se poate în halul ăsta! Serena Williams arăta cum sunt maimuțele de la grădina zoologică cu fundul ăla roșu. Dacă peste fundul ăla pui niște nădragi, arătă exact cum arăta pe teren Serena Williams. Nu se poate să joci în halul ăsta!

 

Serena Williams este un Ion Iliescu al tenisului! Asta la 90 de ani le va bate pe toate fătucile care vor apărea în timp. Va veni la 90 de ani cu bastonul într-o mână și racheta în cealaltă. Incredibil! Trebuie s-o blurezi pe Serena, nu poți arăta așa ceva la televizor.

Halep, în loc s-o scuipe între dinți la finalul meciului, i-a zis ceva de bine. I-a zis probabil «you are amazing.» Eu îi dădeam cu racheta în cap, nu se poate să joci așa!”, a declarat Banciu, la B1 TV.

Inchide