BLACK FRIDAY 2014. Noutăți, oferte și promoții de Black Friday

Redactor:
Silviu Bănilă
BLACK FRIDAY 2014. Noutăți, oferte și promoții de Black Friday - BLACK FRIDAY 2014. Vinerea Neagră a cumpărăturilor la prețuri reduse va avea loc în România atât în ziua de 21 noiembrie, cât și în 28 noiembrie, deoarece multe magazine au decis să devanseze ZIUA REDUCERILOR și să pregătească ofertele ceva mai devreme (după modelul american), începând cu ziua de 21 noiembrie.

Lista magazinelor care vor participa la BLACK FRIDAY 2014 este în curs de actualizare. Printre magazinele cu produse IT, gadgeturi și multimedia care și-au anunțat participarea la Black Friday 2014 se număra F64, EvoMag, MarketOnline, Azerty, Mediadot și Conrad. La Black Friday 2014 vor lua parte și magazine de fashion precum My Closet, TinaR și MiniPrix.

BLACK FRIDAY 2014. Când lansează eMAG promoțiile sale de Black Friday

Cei care vor să-și cumpere încălțăminte de Black Friday vor putea alege produse de la Originals, Otter sau Shoes.ro, precizează site-ul blackfridayromania.net, care monitorizează desfășurarea celei mai așteptate perioade de shopping a anului.

Magazinul online de ceasuri WatchShop promite că va da ora exactă de Black Friday, iar pentru culturalizare, putem cumpăra la prețuri-bombă cărți de la Nemira, Libris sau Okian. Black Friday 2014 nu va fi ocolit nici de magazinele de jucării, cele de decorațiuni, cadouri, cosmetice și cosmetice.

Black Friday este o sărbătoare americană și marchează debutul sezonului de iarnă de shopping pe continentul nord-american. De Black Friday, multe companii dau liber angajaților, astfel încât magazinele și site-urile online vor fi asaltate de cumpărători. Reducerile de 50-80% nu reprezintă o raritate de Black Friday.

Vinerea Neagră a ajuns de câțiva ani și în România. Începând cu 2010-2012, mai mulți retaileri au început să ofere reduceri semnificative la produse cu ocazia Black Friday și ediția din 2014 nu va face excepție de la regulă. 

Inchide