Black Friday 2014 Vodafone. Ce oferte are operatorul de telecomunicații

Black Friday 2014 Vodafone. Ce oferte are operatorul de telecomunicații
Publicat: 15/11/2014, 14:19
Actualizat: 06/11/2019, 05:42

Black Friday 2014 Vodafone. Anul trecut, de Black Friday, Vodafone le-a oferit clienților telefoane la 0 euro, precum Nokia Lumia 520, cu abonamentul Smart 15 și extraopțiunea de 200 MB trafic, Sony Xperia L cu Smart 19 și extraopțiunea de 300 MB trafic sau Samsung Galaxy S III, cu RED 45.

Cei care au activat sau reînnoit de Black Friday un abonament Easy, Smart sau RED au primit bonus 1 GB trafic de date, valabil o lună. De asemenea, în data de 29 noiembrie, orice reînnoire făcută prin intermediul www.vodafone.ro/shop le-a adus utilizatorilor de două ori mai multe puncte de loialitate decât într-o perioadă obișnuită a anului.

În data de 26 aprilie 2013, Vodafone a organizat „RED Friday„, oferind reduceri de până la 200 de euro la abonamentele RED. Printre telefoanele mobile la ofertă s-au numărat Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 și iPhone 5.

VODAFONE ROMÂNIA

Vodafone România face parte din Vodafone Group, care oferă servicii de telecomunicații pentru peste 438 milioane de clienți. Grupul are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Compania a intrat pe piața din România în 2005, după achiziția Connex.

Vodafone România este condusă de directorul executiv Ravinder Takkar. Compania a fost prima de pe piața locală care a lansat servicii 4G, în octombrie 2012. În ultimul an fiscal încheiat la 31 martie 2014, Vodafone a înregistrat venituri de 748,5 milioane de euro. La aceeași dată, abonații reprezentau 41% din baza de clienți, iar utilizatorii serviciilor pre-platite – 59%. Serviciile de voce și transmisiuni de date ale Vodafone sunt disponibile pe 86,9% din suprafața României, acoperind 99,4% din populația țării.

Veniturile din servicii ale Vodafone România au scăzut în primul semestru al anului fiscal 2014-2015, perioada aprilie-septembrie, la 345,96 milioane euro, de la 381,6 milioane euro în aceeași perioadă a anului trecut.

Câștigul înainte de dobânzi, taxe, deprecieri și amortizări (EBITDA) a coborât de la 114 milioane de lire (136,8 milioane de euro) în primul semestru al anului fiscal trecut la 98 de milioane de lire (121,52 milioane de euro) în perioada aprilie-septembrie din acest an.

La nivelul trimestrului al doilea, perioada iulie-septembrie, veniturile din servicii ale Vodafone România au scăzut cu 5,3% în bază organică prin comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, la 133 de milioane de lire sterline (167,58 milioane euro), ca urmare a reducerii semnificative a tarifelor de terminare, cu 69%, de la începutul lunii aprilie, potrivit unui comunicat transmis de Vodafone România.

Excluzând impactul scăderii tarifelor de terminare, veniturile din servicii ale Vodafone Romania au crescut cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut, în bază organică. Compania avea 8,507 milioane de clienți la 30 septembrie, dintre care 7,914 utilizatori ai serviciilor mobile, reprezentând o scădere cu 60.313, față de trimestrul precedent.

Dintre aceștia, abonații serviciilor Vodafone reprezintă 42,2%, iar utilizatorii de cartele 57,8%. Numărul utilizatorilor de servicii postplătite a crescut cu 1,9 puncte procentuale de la un an la altul. De asemenea, consumul de date mobile a crescut cu 63% în trimestrul încheiat la 30 septembrie, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

În 2014, Vodafone și-a extins acoperirea rețelei 4G în 9 noi orașe, ajungând la un total de 19 orașe. Vodafone a adăugat Baia Mare, Botoșani, Buzău, Brăila, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Tîrgu Mureș în aria de acoperire 4G, alături de orașele deja existente: Arad, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Timișoara și București. Vodafone oferă utilizatorilor viteze 4G de până la 150 Mbps.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația