• Publicat:
Mini

BOMBA A EXPLODAT în PSD: A FOST EXCLUS din partid. DECIZIA a fost luată și nu mai e cale de întoarcere

BOMBA A EXPLODAT în PSD: A FOST EXCLUS din partid. DECIZIA a fost luată și nu mai e cale de întoarcere
Biroul Permanent PSD Ilfov a decis miercuri să-l excludă din partid pe deputatul Ninel Peia, decizia urmând a fi validată în forurile superioare de conducere ale partidului, în cel mai scurt timp, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

„Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează
singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, a declarat președintele PSD Liviu
Dragnea, potrivit sursei citate.

Dragnea i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, președinta organizației PSD Ilfov, să ia măsurile statutare în legătură cu prestația publică a deputatului Ninel Peia, membru în Biroul Permanent Județean Ilfov, ale cărui declarații politice vin în contradicție cu prevederile Statutului și ale Codului Etic și de Conduită adoptat de PSD la Congres.

Ninel Peia a intrat într-o dispută publică cu fostul ministru al Educației Daniel Funeriu pe tema cauzei pentru îmbolnăvirile bebelușilor din Argeș. În opinia social-democratului, de vină ar fi fost vaccinurile. Funeriu a replicat pe Facebook că E.coli este o bacterie, nu virus, numindu-l pe Peia ”imbecil”, iar acesta a replicat comparându-l cu un vierme intestinal.

”Asemenea unui vierme intestinal, când prinde un moment favorabil, această fantasmagorică ființă (Daniel Funeriu, n.r.) se ițește din nou căutând loc prielnic pentru a-și depune pestilențialele ouă pe unde o putea, numai vizibile să fie. (…) În încheiere, fiindcă sunt într-o bună dispoziție, sunt de acord să îți prezinți scuzele, așa, protocolar, ca de la un doctor în chimie la un „moron”, desigur, dacă nu ai hârtiile prin care vei putea dovedi că sunt imbecile. În caz contrar, promit că, într-o zi, te voi întâlni, dottore, și, fără să te jugănesc în vreun fel, îți voi administra o bătăiță la popoul gol, în piața publică, de o s-o ții minte toată viața ta. Și să nu fii rușinat, nu este decât o formă mai veche de a educa o persoană care refuză să învețe minimum bunele maniere”, a fost replica lui Peia pentru Funeriu.

Tags:
Inchide