CADOURI MOȘ NICOLAE. Mai multe magazine au anunțat reduceri cu ocazia Moș Nicolae: eMag, Altex, Domo, Auchan

CADOURI MOȘ NICOLAE. Mai multe magazine au anunțat reduceri cu ocazia Moș Nicolae: eMag, Altex, Domo, Auchan
Publicat: 05/12/2014, 16:08

CADOURI MOȘ NICOLAE. Potrivit studiului, la întrebarea „Ce gen de cadouri veți cumpăra anul acesta cu ocazia zilei de Moș Nicolae?”, 54,4% dintre respondenți au răspuns dulciuri/cafea, iar 37,9% jucării. „Chiar dacă nu au obținut un procent suficient de mare, printre cadouri sunt menționate și nuielușele dăruite celor obraznici. Comparativ cu anul trecut a scăzut numărul celor care le cumpără celor dragi articole vestimentare, acestea fiind oferite cadou cu ocazia Crăciunului, însă a crescut numărul celor care s-au orientat către alte categorii de cadouri, cum ar fi cărțile. De altfel, aproape 50% dintre persoanele intervievate intenționează să cheltuiască cu această ocazie între 100 și 250 lei”, se precizează în documentul citat. În aproape 80% dintre familiile orășenilor intervievați va poposi Moș Nicolae pentru a aduce cadouri copiilor iar comparativ cu 2013, bazinul celor care intenționează să cumpere cadouri cu această ocazie este constant. Studiul a fost realizat pe un eșantion reprezentativ pentru București și orașele cu peste 100.000 locuitori, în perioada 25 – 28 noiembrie 2014. Au fost intervievate telefonic 800 persoane cu vârsta cuprinsă în intervalul 18 – 65 ani. Marja de eroare a studiului este de de 3,46%.

CADOURI MOȘ NICOLAE.Mai multe magazine au anunțat reduceri cu ocazia Moș Nicolae. MOȘ NICOLAE este o sărbătoare importantă pentru români și îi determină pe 81,8% dintre aceștia să le ofere cadouri celor dragi, suma medie estimată pentru a fi cheltuită în acest scop fiind de 290 de lei, potrivit unui studiu al MEDNET Marketing Research Center.Mai multe magazine au anunțat reduceri cu ocazia Moș Nicolae. MOȘ NICOLAEeste o sărbătoare importantă pentru români și îi determină pe 81,8% dintre aceștia să le ofere cadouri celor dragi, suma medie estimată pentru a fi cheltuită în acest scop fiind de 290 de lei, potrivit unui studiu al MEDNET Marketing Research Center. În ceea ce privește tipul cadourilor alese, respondenții vor oferi celor dragi, cu acestă ocazie, dulciuri (54,3%), articole de îmbrăcăminte/încălțăminte (41,3%), precum și jucării (36,1%).

MESAJE și FELICITĂRI de SFÂNTUL NICOLAE și MOȘ NICOLAE

eMAG a pregătit, cu ocazia Moș Nicolae, reduceri de până la 30% la articolele pentru copii. De exemplu, Miniland Baby – Incalzitor si Sterilizator, are prețul redus cu 27%, la 190 de lei, iar cerealele MILUPA au prețul redus cu 30%.

CADOURI MOȘ NICOLAE.Retailerul Auchan a decis să îți mpodifice programul magazinelor din București și țară în zilele ce preced ziua de Moș Nicolae. Astfel, unele magazine cum sunt Auchan Titan, Auchan Vitan și Auchan Cluj vor fi deschise pe 4 și 5 decembrie până la ora 24:00. Restul magazinelor vor fi deschise până la ora 23:00. Compania anunță totodată că în perioada imediat următoare vor comercializa o gamă variată de jucării „la prețuri mici”.

CADOURI MOȘ NICOLAE. CEL.ro are oferte de cadouri pentru „copiii mari” de Moș Nicolae. Magazinul oferă smartphone-ul GOCLEVER INSIGNIA 5X ( Android 4.2, ecran Full HD cu diagonala de 5 inci, procesor quad-core de 1,5 GHz, 1 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 4 GB, cameră principală de 13 MP) la prețul de 1.000 de lei. Cei care comandă dispozitivul, primesc cadou adaptorul wireless GoClever AeroDisplay, care îi permite utilizatorului să afișeze imaginile de pe ecranul dispozitivului pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. Adaptorul costă, separat, 90 de lei. Mai mult, laptopul Lenovo IdeaPad G500s (ecran cu diagonala de 15,6 inci, procesor Intel Core i3 de 2,4 GHz, 4 GB memorie RAM, plăci video nVidia GeForce GT 720M și Intel HD 4000, 1 TB capacitate de stocare internă) are prețul redus cu 400 de lei, la 1.900 de lei.

Magazinul oferă, cu ocazia Moș Nicolae, reduceri de până la 35% și la produsele de îngrijire personală pentru bărbați și femei.

CADOURI MOȘ NICOLAE.Și magazinul online Strollers.ro, specializat în articole pentru copii, se pregătește de Moș Nicolae. „Am pregătit o Mega Campanie înainte de Moș Nicolae! Va fi cea mai bogată ofertă de pe piață cu jucării și jocuri dintre cele mai căutate. Cele mai căutate cadouri se vor găsi în această ofertă specială”, ne-au transmis reprezentanții companiei.

Magazinul F64.ro are o campanie numită „Moș Nikonae”. Compania oferă reduceri de până la 1.500 de lei la produsele marca Nikon. Cei care achiziționează produsele pot câștiga o vacanță, împreună cu trei prieteni, în Bulgaria.

CADOURI MOȘ NICOLAE. DOMO oferă reduceri de până la 30% la cuptoarele cu microunde, de până la 20% la mașinile de spălat și de până la 25% la aparatele de îngrijire personală.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului