Ce are manelistul Dani Mocanu pe acoperișul vilei sale. Trecătorii sunt uluiți când privesc casa cântărețului de manele

Ce are manelistul Dani Mocanu pe acoperișul vilei sale. Trecătorii sunt uluiți când privesc casa cântărețului de manele
FOTO: Facebook/ Dani Mocanu
Publicat: 25/07/2020, 07:14
Actualizat: 25/07/2020, 15:22

Unul dintre cei mai ascultați maneliști în prezent, cu milioane de vizualizări, a arătat recent cum arată vila lui pe retelele de socializare și  a decis să-și lase amprenta, pentru ca toți trecătorii și vecinii să recunoască cine locuiește pe proprietatea din Pitești.

Cea mai recentă piesă a manilistului, „Artileria”, un succes dovedit, fiindcă în aproximativ o lună videoclipul a adunat mai bine de 26 de milioane de vizualizări pe YouTube, vizualizări care aduc venituri manelistului. Sentimentele despre care vorbește manelistul în piesele sale sunt despre dragoste, dușmani, suferință sau experiențe diverse, însă piesele transmit și mesaje mai controversate, contestate de ascultători recent

Sumele calculate de socialblade.com  arată că Dani Mocanu încasează zilnic între 200 și 4.600 de dolari, în funcție de numărul afișări.

Cum și-a personalizat vila manelistul Dani Mocanu

Dani Mocanu, manelistul și-a amplasat un blazon cu litera „M” pe pereții vilei  construite in Pitești și a avut grijă să aibă numele inscripționat.

Cântărețul a decis ca vila sa să aibă gresie cu sigla unui brand celebru și mobilier luxos, cu fotolii ce seamănă mai degrabă cu niște tronuri regale.

FOTO: wowbiz.ro
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase