Gândul
11.02.2020
Mini

Ce se întâmplă cu iubitul croat, după ce a bătut-o pe Daniela Crudu

Ce se întâmplă cu iubitul croat, după ce a bătut-o pe Daniela Crudu

Daniela Crudu a ajuns la spital, duminică dimineața, cu traumatism cranio-cerebral, fractură de piramidă nazală și entorsă la gleznă. Fosta asistentă TV şi iubitul său de origine croată se întorceau acasă dintr-un club, când între ei a izbucnit un scandal, în maşină, care a degenerat în bătaie. Bărbatul susține că i-a dat o palmă, apoi a căzut și s-a lovit cu capul de un obiect dur.

Vedeta TV a sunat la Poliție în acea dimineață, în jurul orei 05.00, dar refuză să depună plângere împotriva iubitului său, luptător profesionist.

Totuși, oamenii legii l-au chemat pe bărbat la audieri. Dacă spitalizarea Danielei Crudu depășeste o perioadă de 10 zile, plângerea se va face automat.

„Colegii s-au sesizat din oficiu, au vorbit cu victima, au audiat-o, aceasta a completat un formular de risc, iar polițiștii au emis un ordin provizoriu valabil pentru cinci zile. Persoana a fost contactată telefonic, i s-a comunicat că nu se poate apropia de victimă timp de cinci zile. În cazul lovirii, victima trebuie să depună plângere, în termen de 90 de zile. Deci are acest timp. Faptul că nu a depus până acum, nu e problemă. Dar dacă nu depune plângerea, noi nu putem merge mai departe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu, pentru Libertatea.

„Era la semafor şi deodată, nu ştiu. Din cauza geloziei, pentru că toată lumea voia să vină la ea, fanii ei să facă poze cu ea la club, şi probabil nu i-a plăcut treaba asta”, a declarat sora Danielei, Ana Crudu.

Potrivit Spynews, iubitul Danielei s-ar afla alături de Daniela, zilele acestea, la spital. În tot acest timp, sora acesteia i-a făcut bagajele croatului şi l-a gonit din apartament. Ulterior, acesta a revenit în locuință, escortat de poliţişti, pentru a-şi recupera o sumă de banii pe care o ascunsese în casa Danielei Crudu.

 

 

 

 

Inchide