Clipul în care Mircea Badea AMENINȚĂ cu bătaia și cu moartea un motociclist, șters de pe internet de Antena 3. Imaginile au fost recuperate

Clipul în care Mircea Badea AMENINȚĂ cu bătaia și cu moartea un motociclist, șters de pe internet de Antena 3. Imaginile au fost recuperate
Publicat: 30/08/2014, 11:51
Actualizat: 06/07/2016, 03:35

În clip, se observă reacția violentă a prezentatorului TV, din timpul unei ediții a emisiunii ”În gura presei”, Badea fiind deranjat de zgomotele produse de mai multe motociclete. ”Dacă lipsesc eu un pic, până îl rezolv eu pe cretinul ăsta… Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, de o să intru la pârnaie pe bune măcar zece ani. Ai numărul de la motor? Prietene, eu pe ăsta îl caut acasă. Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap. Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă, să nu mai fugă ca un laș cu p… mică de îi intră între dinți. Jur că nu vin decât eu, cu mânuțele astea două goale. Singurul meu target în momentul ăsta e să mă ocup cu niște handicapați mintali”, a început Mircea Badea ”pasa” cu Mihai Gâdea, aflat în studio.

Ulterior, Badea a luat o bâtă și a plecat să îl caute pe motociclist. ”Dacă îl prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria televiziunii. Hai să gândim optimist: poate când agită el pârțâitoarea aia ca șmecherul, poate se lipește dracu’ de un stâlp și se rezolvă cazul”, a continuat Badea.

Apoi, în timp ce Badea vorbea cu Gâdea despre candidații la prezidențiale, motociclistul s-a întors și a continuat să își tureze motorul lângă ”studioul” amplasat pe pajiștea din fața sediului Antenelor. ”Mă-ta, da, mă-ta. Eu sunt aici cu jegoșii, e Vestul Sălbatic, ne comportăm ca în Vestul Sălbatic, eu nu am niciun fel de problemă. Trebuie să îi tranșăm pe ăștia, să îi dezosăm. Să mă mut eu pentru că vin niște cretini? Prietene, niciodată!”, a continuat Badea, spre stupefacția celor aflați în studio alături de Gâdea.

Publicitarul Bogdan Naumovici a explicat pe Facebook posibilul motiv pentru care clipul cu Badea a fost eliminat de Antena 3 de pe site. ”După ce mai mulți clienți și-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care amenința cu bătaia și îi dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube”, a scris Naumovici.

După amenințările cu bătaia și moartea, motociclistul s-a prezentat în fața sediului Antenei 3, unde l-a ”provocat” pe Badea să își pună în aplicare amenințările. Reacția realizatorului TV a fost una total diferită decât cea din emisiune, după cum se poate observa în clipul de mai jos.

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
Gafă sau adevăr?! Cum au numit-o indienii pe Iulia Vântur, pe afișul noului film al...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
Imaginile momentului cu Edi Iordănescu! Ce a făcut viitorul selecționer la bordul „bijuteriei” de 120.000...
Cum va funcţiona limitarea la 9 luni a valabilităţii certificatelor verzi. Explicaţiile lui Rafila
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a trimis o scrisoare părinților fetei
Gafă sau adevăr?! Cum au numit-o indienii pe Iulia Vântur, pe afișul noului film al...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
City INSURANCE, dată în JUDECATĂ, după un ACCIDENT provocat de fiul lui Radu MAZĂRE
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
UE trimite o undă de șoc la nivel mondial! Apare un nou document obligatoriu! Sute...
Se vor aplica în toată România! Măsuri de ultim moment. Sunt valabile până la 31...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...