Cum a apărut Andreea Bălan prin București în urmă cu câteva seri. Fanii au crezut că nu văd bine. „Sa nu te lași Andreea!” VIDEO

Cum a apărut Andreea Bălan prin București în urmă cu câteva seri. Fanii au crezut că nu văd bine. Sa nu te lași Andreea! VIDEO
Andreea Bălan pare surâzătoare în ciuda problemelor de acasă.
Publicat: 07/03/2020, 18:27

Andreea Bălan pare dispusă să lase toate problemele din ultima vreme în urmă. Cântăreața a filmat pe străzile Bucureștiului un nou clip și a impresionat pe toată lumea cu atitudinea ei.

Andreea Bălan face furori cu noul ei videoclip. Cântăreața a lansat melodia – Inimă de fier – și a urcat rapid în topurile de pe YouTube cu sute de mii de vizualizări.

Andreea a pozat și a filmat cu această ocazie în centrul Capitalei, prilej pentru fani să-i adreseze mesaje de încurajare.

„Felicitări suflet bun cu o #inimadefier ,sa ai parte de multa fericirea si iubirea din partea celor dragi tie care iti apreciază cu adevărat tot ce faci pe plan profesional si personal ,multa stima ,putere si sanatate tie si fetițelor tale ,pup si o zi cat mai plăcută”, a scris un fan.  Sa nu te lași Andreea! Putere și viața frumoasa! Cu siguranță exista undeva și sufletul tău pereche. Iar melodia: superba; pe sufletul meu, a scris un alt fan.