Dan Capatos îl compară pe George Burcea cu Mario Iorgulescu: Băi, nebunică! Tu puteai să omori pe cineva

Dan Capatos îl compară pe George Burcea cu Mario Iorgulescu: Băi, nebunică! Tu puteai să omori pe cineva
Publicat: 06/03/2020, 12:50
Actualizat: 06/03/2020, 14:16

Dan Capatos l-a criticat pe George Burcea după ce soțul Andreei Bălan a postat un mesaj pe Facebook prin care și-a anunțat despărțirea de artistă, dar a explicat și momentul în care a fost prins drogat la volan.

Dan Capoatos s-a legat la Xtra Night Show de explicația lui George Burcea în ceea ce privește consumul d edroguri la volan.

„Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii tări… Pe lângă asta, să știți că mi-am luat problema” cu banii munciți de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voștri. Nu uitați că am voie să fac ce vreau cu banii mei, iubitilor…. Pe lângă acest aspect, în ultimii 5 ani nu știu dacă m-am îmbătat de cinci ori și atunci a fost de ziua mea, din banii mei și într-un loc sigur, nu în club, pe stradă sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societății, scursuri care au consumat și poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am gresit si totodată mi-am și asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti. Nu vă faceți griji, știa Burcea că vine și ziua plății”, a scris Burcea pe facebook.

În acest context Dan Capatos i-a transmis lui George Burcea că atunci când faci o acțiune ilegală nu este vorba despre plăcerea personală, ci despre pericolul pe car eîl reprezinți în societate la momentul respectiv.

„Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Cea mai dură parte din mesaj zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan. Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!, a declarat Dan Capatos.

Capatos  a comparat situația lui Burcea cu cea a lui Mario Iorgulescu, care provocat un accident mortal în timp ce se afla drogat la volan:

„Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese”, a spus Capatos.