Dăncilă, la mila lui Băsescu. Cum a fost păcălită candidata la președinție: „Este o femeie simplă, aruncată într-o aventură…”

Dăncilă, la mila lui Băsescu. Cum a fost păcălită candidata la președinție: „Este o femeie simplă, aruncată într-o aventură...
Publicat: 08/12/2019, 18:04

„Așa este, chiar o simpatizez.

E o femeie simplă, care s-a văzut aruncată într-o aventură a vieții dânsei la care nu a visat niciodată și nici nu cred că a aspirat vreodată. Mie, uneori, mi-a fost milă de dânsa, deși am judecat-o că s-a băgat undeva unde nu știa ce se întâmplă.

A fost într-o aventură extraordinară pentru domnia sa, în care a intrat fără voie, că a fost păcălită și împinsă acolo. A fost un soi de compasiune.

Ca om, eu știu despre ea ca europarlamentar. A fost un om modest, cu bun simț” a mărturisit Traian Băsescu despre Viorica Dăncilă, la Digi24.

După ce a pierdut alegerile prezidențiale din turul 2 în fața lui Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la conducerea PSD și acum duce o viață discretă, departe de atenția publică.

Din nefericire, Dăncilă ar putea plăti la propriu „oalele sparte” din campania prezidențială, după ce partidul din care face parte i-ar fi pasat o parte din datoriile acumulate.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult