Gandul
14.02.2020
Mini

Daniela Crudu a luat o decizie-șoc după ce a fost bătută de iubitul croat. Gestul neînțeles al vedetei

Daniela Crudu ar fi trebuit să se prezinte în fața instanței pentru reînnoirea ordinului de protecție împotriva iubitului care a băgat-o în spital, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

În acest moment nu există formă legală pentru a-l ține pe agresor departe de vedeta tv.

În privința refacerii feței „Cruduței”, medicul estetician va decide dacă săptămâna viitoare o va supune pe brunetă unei intervenții la nas, pentru că loviturile bărbatului i-au provocat o fisură nazală.

Adela Roxana Țîrlea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, a declarat pentru Libertatea că pe 10 februarie procurorii au trimis instanței cererea pentru confirmarea ordinului de protecție provizorie.

Cererea a fost judecată joi, 13 februarie, în Camera de Consiliu a judecătoriei, iar instanța a decis anularea cererii, cel mai probabil pentru că Daniela Crudu nu a depus încă plângere împotriva iubitului croat care a bătut-o.

Decizia poate fi atacată în trei zile de la pronunțare. Seco Dubravko a agresat-o pe Daniela Crudu în noaptea de sâmbătă spre duminică.

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface, a declarat tatăl brunetei, Nelu Crudu.

FOTO: Facebook Daniela Crudu

Inchide