DERAPAJ. Asistentă de 20 de ani, gravidă cu un puști de 13 ani. Femeia i-a născut copilul! Cum s-a aflat totul

DERAPAJ. Asistentă de 20 de ani, gravidă cu un puști de 13 ani. Femeia i-a născut copilul! Cum s-a aflat totul
Asistentă de 20 de ani, gravidă cu un puști de 13 ani. Femeia i-a născut copilul! Cum s-a aflat totul / foto: captură
Publicat: 19/05/2020, 09:01

Leah Cordice, o asistentă medicală în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie, l-a sedus pe minorul de 13 ani pe când ea avea 17 ani și cei doi au întreținut de mai multe ori relații sexuale. Femeia, care a făcut și un copil cu băiatul, a fost trimisă după gratii pentru 30 de luni.

Leah Cordice, care are acum 20 de ani, l-a sedus pe copil pe când ea avea 17 ani și a întreținut relații intime cu acesta, în repetate rânduri, începând cu o noapte de beție din ianuarie 2017, scrie dailystar.co.uk.

Minorul, „păcălit” cu „fish and chips”

Relația sexuală a început după ce Cordice a intrat în dormitorul băiatului și i-a dat pantalonii jos, pentru a face dragoste cu el. Tânăra i-a trimis mesaje de laudă și i-a cumpărat crochete de pește și cartofi prăjiți, păstrând relația ascunsă de soțul ei. Cordice a negat însă relațiile intime, susținând că a fost violată de adolescent, dar juriul din Reading Crown Court a respins versiunea ei. A fost condamnată după ce a făcut sex de cel puțin cinci ori cu minorul. Cele 30 de luni de închisoare o vor determina, probabil, să mediteze asupra faptelor sale.

Dorește să își vadă copilul

Procurorii au declarat că victima și Cordice se cunoșteau de câțiva ani și locuiau în aceeași zonă, Windsor, când abuzurile sexuale au început. Băiatul suferă de anxietatea separării, o boală diagnosticată de psiholog, deoarece statul i-a luat fiica. „Nu pot să-mi văd copilul și nu am fost implicat în viața ei. Să văd cum îmi este luată fiica, acesta este cel mai greu lucru din viața mea. Simt că sunt pedepsit pentru experiența mea nefastă. Sper ca pe viitor să pot avea o relație apropiată cu copilul meu. Rețelele de socializare au abundat în mesaje și critici la adresa lui Leah. Eu nu o mai urăsc. Îmi fac griji pentru ea. Dacă merge la închisoare pentru ce a făcut, eu sper să nu fie pentru un timp îndelungat. Sper ca Leah să fie implicată în viața fiicei mele”, a declarat tânărul.

Cordice locuia cu soțul la momentul faptelor sale și acesta credea că fetița era a lui, neștiind despre aventura nevestei sale. Tânăra a fost obligată să facă un test ADN, care a arătat, cu o probabilitate uriașă, că tânărul de 13 ani este tatăl copilului. Dincolo de cele 30 de luni după gratii, femeia va fi înscrisă în Registrul Infractorilor Sexuali.