Descoperire facută după o radiografie: „Femeia are o comoară în genunchi”. Anunțul făcut de medici

Descoperire facută după o radiografie: Femeia are o comoară în genunchi. Anunțul făcut de medici
Publicat: 15/01/2014, 21:34
Actualizat: 27/09/2018, 18:37

O femeie din Coreea de Sud, in varsta de 65 de ani, a „descoperit” o comoară după fost pusa de catre medici sa isi faca o radiografie a genunchilor, scrie sport.ro. Aceasta sufera de artrita acuta si are dureri de ani de zile, nereusind sa rezolve nimic cu medicamentele prescrise de doctori.

Femeia a apelat la acupunctura insa metoda doctorului a fost putin extravaganta. Acesta i-a inserat de-a lungul timpului sute de ace de aur in picioare, pe care le-a lasat acolo cu scopul de stimula in continuare muschii.

Metoda nu a dat roade, desi doctorul este recunoscut pentru ca a tratat mai multe VIP-uri din Coreea, printre care actori, cantareti sau sportivi, insa femeia a descoperit la radiografie ca are sute de ace in picior, acestea fiind toate din aur!

Chiar daca nu a putut sa evalueze cantitatea de aur din picioarele femeii, doctorul care i-a analizat radiografie a ajuns la concluzia ca femeia are o avere „in” picioare! Acesta a adaugat insa ca nu este o idee buna sa lasi obiecte straine in corp, existand riscuri mari de infectie.