DINAMO-STEAUA 1-1, în semifinalele CUPEI ROMÂNIEI. 45.000 de bilete vândute pe Arena Națională. Tănase deschide scorul pentru Steaua, Cosmin Matei egalează

DINAMO-STEAUA 1-1, în semifinalele CUPEI ROMÂNIEI. 45.000 de bilete vândute pe Arena Națională. Tănase deschide scorul pentru Steaua, Cosmin Matei egalează
Publicat: 17/04/2014, 22:32
Actualizat: 06/02/2019, 08:57

STEAUA-DINAMO. Steaua deschide scorul în minutul 22 prin Cristi Tănase. Steaua-Dinamo 1-0. Cosmin Matei a egalat pentru Dinamo în minutul 86

DINAMO-STEAUA UPDATE. Echipă de start DINAMO:Bălgrădean – Rus, Durimel, Dr. Grigore, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Filip – Lazăr, C. Matei, Rotariu.

Echipă probabilă STEAUA:Tătărușanu – Varela, Gardoș, Szukala, Latovlevici – Pintilii, Sînmărtean – Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase – Chipciu.

DINAMO-STEAUA va stabili cea de-a doua finalistă din CUPA ROMÂNIEI 2013-2014, după ce miercuri ASTRA a învins PETROLUL cu 2-1 și s-a calificat în ultimul act.

CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT

DINAMO-STEAUApornește de la scorul de 5-2 pentru roș-albaștri, înregistrat în urmă cu trei săptămâni, în manșa tur, disputată tot pe Arena Națională. Atunci, STEAUA a deschis scorul, DINAMO a egalat, dar roș-albaștrii au lovit de trei ori pe finalul primei reprize. În partea a doua, ambele echipe au mai înscris câte un gol.

La pariuri,DINAMO-STEAUAnu este un derby echilibrat.DINAMOare cota 3,25 la victorie în meciul de joi,STEAUA, 2,25, în timp ce egalul e cotat cu 3,30. În ceea ce privește calificarea în finala Cupei României,DINAMOare cota 25, în timp ce pe Steaua nici nu se poate paria, la superbet.ro.

DINAMO-STEAUA. Aproximativ 45.000 de bilete s-au vândut până joi la meciul Dinamo – Steaua, din manșa a doua a Cupei României, a declarat directorul sportiv al clubului „alb-roșu”, Cristian Bobar.

„S-au vândut până acum în jur de 45.000 de bilete. Dintre acestea, 8-9.000 sunt ale steliștilor, în rest vor fi numai dinamoviști pe Arena Națională”, a spus Bobar.

El a precizat că fanii dinamoviuști pregătesc o coregrafie specială pentru întâlnirea din această seară: „Am înțeles că fanii noștri vor face o coregrafie ce nu s-a mai văzut până acum. După ce au făcut anul trecut chiar sunt curios ce o să vedem acum.”

Partida Dinamo – Steaua, contând pentru manșa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, de la ora 20.30, pe Arena Națională. În tur, „roș-albaștrii” s-au impus cu scorul de 5-2.

DINAMO-STEAUA.Peste 10.000 de fani Dinamo sunt așteptați pe stadion la meci. „Când văd ce se întâmplă pe stadioanele din Europa, sunt momente în care mi-aș dori să putem întoarce rezultatul din tur. Este destul de greu, dar nu imposibil”, a declarat Flavius Stoican la o televiziune de sport.

„Din punctul meu de vedere este o partidă foarte importantă pentru noi. Încercăm să facem un meci mare, sunt convins că stadionul va fi aproape plin. Faptul că după un scor în tur care nu ne onorează va veni atâta lume la stadion, ne onorează. Faptul că oamenii ne iubesc necondiționat este un mare câștig. Ne dorim să fim la același nivel cu suporterii noștri, sunt unici. Vom încerca să câștigăm. Dacă vom reuși să câștigăm la o diferență de trei goluri, atunci într-adevăr va fi o minune. Atunci putem spune că suntem ca echipă egali suporterilor noștri. Trebuie să fim calculați, să nu ne hazardăm, să nu ne ducem dinainte cu gândul că trebuie să marcă repede. În fotbal se pot întâmpla multe. Așa cum noi am primit trei goluri în șapte minute, așa putem marca trei goluri într-un interval foarte scurt. Că se va întâmpla pe final sau la început rămâne de văzut. Pentru mine important este să facem tot ce ne stă în putință să câștigăm acest meci”, a mai spus Stoican.

DINAMO-STEAUA. Laurențiu Reghecampf a afirmat că își dorește ca în partida cu Dinamo ambele echipe să demonstreze că întrecerea internă este una puternică.

„Mă bucur foarte mult să aud că există un interes foarte mare din partea fanilor să vină la acest meci. Cred că este important, atât pentru noi, cât și pentru cei de la Dinamo, să jucăm din nou cu un stadion plin, să demonstrăm tuturor că acest campionat este puternic, prezintă interes și cel mai bun să câștige după cele 90 de minute care vor fi de jucat sau, dacă vor fi prelungiri, vom vedea”, a completat el.

DINAMO-STEAUA. Dănciulescu: Pentru mine e importantă și victoria, chiar dacă nu ne calificăm

Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, miercuri, la casele de bilete ale stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare, că și o victorie împotriva rivalei Steaua, fără a obține calificarea în finala Cupei României, ar fi foarte importantă pentru echipa lui Flavius Stoican.

„Cred că stadionul va fi plin la ora jocului. Asta ne obligă, ne responsabilizează, mai mult, cred că băieții sunt pregătiți să dea tot pe teren. Nu are de ce să fie presiune, e un meci de fotbal, fotbalul trebuie să-l joci de plăcere. Pentru mine e importantă și victoria, chiar dacă nu ne calificăm. Cred că și suporterii ar aprecia acest lucru. Nu cred că ar fi nicio problemă dacă nu ne calificăm, dar noi sperăm până în ultima clipă. Cred în minuni, și în ultima perioadă s-au întâmplat, Dortmund a fost la un pas de a egala Madridul la general, Valencia a întors rezultatul cu Basel. Deci minuni se pot întâmpla. Rămâne de văzut dacă va fi și mâine. I-am văzut pe jucători concentrați, trebuie să arate ca o echipă, așa cum a fost de multe ori”, a declarat Dănciulescu.

DINAMO-STEAUA.Pentru a atrage mai mulți fani la meci, Ionel Danciulescu, Florin Bratu, Dudu Georgescu și Ionel Augustin au ieșit din birouri și s-au mutat la casele stadionului Dinamo, unde vor vinde bilete pentru meciul cu Steaua. Săptămâna trecută și jucători de la Dinamo au vândut bilete.

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că jucătorii echipei Dinamo vor încerca să spele imaginea rezultatului din prima manșă a semifinalei.

„Se poate întâmpla orice la un meci Dinamo – Steaua, dar eu cred că în momentul de față Steaua este pregătită să facă față acestor meciuri. Știm foarte bine că ne așteaptă un meci foarte greu. Dinamo a jucat foarte bine la Piatra Neamț și cu siguranță își doresc să spele imaginea acelui rezultat din primul tur. Suntem conștienți că stadionul va fi alături de ei, iar fanii vor încerca să-i ajute să aibă parte de un rezultat pozitiv. În momentul de față nu cred că mai contează cu cine vom juca finala”, a spus Reghecampf.

DINAMO-STEAUAîncepe la 20.30 pe Arena Națională și este LIVE pe PRO TV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vitamina care ar putea încetini îmbătrânirea