DOLIU LA PRO TV, după moartea unui cunoscut actor din serialul „Las Fierbinți”

Redactor:
Gândul
DOLIU LA PRO TV, după moartea unui cunoscut actor din serialul „Las Fierbinți”

Constantin Drăgănescu, cunoscutul actor din serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV, a murit noaptea trecută, la vârsta de 84 de ani. Mirela Oprișor, „Aspirina” din același serial, a făcut tristul anunț.

„Dumnezeu să te odihnească! Vei rămâne mereu în inima mea”, a scris Mirela Oprișor, pe contul său de Instagram.

Artistul urmează să fie înmormântat sâmbătă, 28 martie, dar  – din cauza pandemiei de coronavirus, trupul său nu va fi depus în foaierul Teatrului unde activa, Bulandra, așa cum se obișnuiește în astfel de situații, scrie Cancan.ro.

„Ne vom aminti întotdeauna cu drag rolurile cărora le-a dat viaţă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au declarat colegii săi de la Bulandra, citați de Mediafax.

Actorul Constantin Drăgănescu a murit, la vârsta de 84 de ani

Cine a fost Constantin Drăgănescu

Născut la Constanța, pe 27 septembrie 1936, Constantin Drăgănescu a absolvit, în 1961, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București. În anul 2016 a primit Premiul Gopo pentru întreaga activitate.

Rolul din „Las Fierbinți”, serial în care juca din 2012, i-a atras și mai mulți admiratori, dar a fost personajul principal în multe filme și piese de teatru. Ultimul film în care a apărut actorul a fost „Coborâm la prima” (2018), în regia lui Teddy Necula.

Constantin Drăgănescu – filmografie

Coborâm la prima (2018)
Un etaj mai jos (2015) – Dan
Cel ales (2015)
Condamnat la viață (2013) – Markus
Câinele japonez (2013)
Carmen (2013) – tatăl lui Puiu
Sunt o babă comunistă (2013) – nea Pancu
Las Fierbinți (2012) – Drăgănescu
Ursul (2011) – nuntaș bătrân
Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăși, frumoasă e viața! (2009) – Administrator bloc
Medalia de onoare (2009)
O secundă de viață (2009)
Bomboane de ciocolată (2007)
California Dreamin’ (nesfârșit) (2007) – bunicul
Cu un pas înainte (2007) – Vasile Leonte (1 episod, 2007)
Tache (2007) – Bobicescu
Cu inima îndoită (2006) – Emil
Margo (2006)
Marilena de la P7 (2006) – Nea Costel
Nevroze nocturne (2006)
15 (2005)
Challenge Day (2005) – Administrator
Le tramway d’Andréa (2005) – Le chef de dépôt
Camera ascunsă (2004) – Nea Tomiță
Italiencele (2004) – Nea Chitu
Milionari de weekend (2004) – Nea Alecu
Maria (2003) – fratele lui Ion
Niki Ardelean, colonel în rezervă (2003) – Le gerant de l’immeuble
Filantropica (2002) – Tatal
Țăcăniții (2002)
Turnul din Pisa (2002)
În fiecare zi Dumnezeu ne sărută pe gură (2001)
Marfa și banii (2001) – tatăl lui Ovidiu
Epicentru (2000) – Passenger #1
Zack și sabia vrajită (1999) – Old Man with Cart
Trenul vieții (1998)
Omul zilei (1997)
Brâncuși (1996)
Asfalt Tango (1995)
Dark Angel: The Ascent (1994) – Man in Hell
Începutul adevărului / Oglinda (1994)
Cel mai iubit dintre pământeni (1993)
E pericoloso sporgersi (1993) – Stage Manager
Invisible: The Chronicles of Benjamin Knight (1993) – gropar
Balanța (1992)
A unsprezecea poruncă (1991)
Șobolanii roșii (1991)
Secretul armei secrete (1988)
Glissando (1985)
Secvențe (1982)
Am fost șaisprezece (1979)
Din nou împreună (1978) – Talica
Actorul și sălbaticii (1975)
Departe de Tipperary (1973)
Nu-ți plătesc (1968)

FOTO: Cancan.ro

×
Guvernul anunță ce se întâmplă de la 1 iunie

Ședința de guvern are loc dupa ce, în urmă cu puțin timp, s-a încheiat întâlnirea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Publicată de Gandul pe Joi, 28 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide