Dragomir face dezvăluiri șoc! Gigi Becali l-a demis pe Ganea de la Voluntari: „Dați-l afară!”

Dragomir face dezvăluiri șoc! Gigi Becali l-a demis pe Ganea de la Voluntari: Dați-l afară!
Publicat: 26/04/2016, 20:30

Dumitru Dragomir, președintele celor de la Voluntari, susșine că Gigi Becali a avut o influență decisivă în demiterea lui Ionel Ganea.

„Consiliul de Administrație a hotărât demiterea antrenorului. Eu nu prea am fost de acord, dar ei dau banii. Dacă scăpăm, e un șoc bun, dar dacă nu, e un șoc prost. Am început bine campionatul cu Ganea, dar am terminat prost. Dar el nu are nicio vină. I s-au reproșat rezultatele.

N-am putut să evit demiterea lui. Va rămâne Dinu Todoran principal și profesorul Mircea Rădulescu, el are licență Pro. Pe Ganea eu l-am adus, dar acum o să mă bag mai puțin, pentru că e greu de lucrat în noile condiții. Avem un lot destul de subțire, stăm în 3-4 jucători. De la Steaua am luat niște rezerve care nu sunt nici de divizia B. Noi am folosit 46 de jucători în acest sezon, iar Craiova are 14 jucători mari și lați. Și au jucat de au rupt pământul, iar noi nici n-am stat în ghete.

Nu înțeleg de ce după ce Ganea s-a certat cu niște jucători de acolo a început dezastrul. Până atunci totul a fost bine. Gigi Becali a influențat darea afară a lui Ganea, va spun precis asta. Rudele lui Gigi sunt în jurul echipei, cuvântul lui are mare influență. Ganea a vorbit urat de el la un moment dat și Gigi Becali nu l-a uitat. A fost la discuții și când eu întorsesem situația, Gigi a zis: ‘dați-l afară!’. Și ceilalți: ‘afară cu el!’, a dezvăluit Dragomir la Dolce Sport.