• Publicat:
Mini

„Fane” a recunoscut tot. Complicele lui Dincă face lumină în cazul de la Caracal: „Eu am violat-o pe Luiza!”

„Fane” a recunoscut tot. Complicele lui Dincă face lumină în cazul de la Caracal: „Eu am violat-o pe Luiza!”
A fost arestat „aghiotantul" lui Gheorghe Dincă, iar dosarul „Caracal" primește o noua filă. Procurorii DIICOT au anunțat că Ștefan Risipiceanu a oferit mărturii îngrozitoare în fața anchetatorilor.

Inițial, „Fane” Risipiceanu a negat orice implicare, dar a recunoscut apoi că a violat-o pe Luiza Melencu, scrie cancan.ro.

Acesta neagă însă că a fost implicat în uciderea fetei. Ștefan Risipiceanu s-a aflat pe lista anchetatorilor încă din vară, când Felix Bănilă, șeful DIICOT de la acea vreme, a dispus întocmirea „profilului genetic”.

„În data de 7 august s-a dispus specialiștilor din Institutul Național de Criminalistică stabilirea profilului genetic al unei persoane din anturajul inculpatului, Risipiceanu Ștefan, si compararea profilului genetic determinat al acestuia, precum si a profilelor genetice ale inculpatului si victimelor cu profilele genetice rezultate din examinarea firelor de par, a urmelor de contact și a mai multor obiecte purtătoare de urme, ridicate din casa si autoturismul inculpatului”, a declarat Bănilă, potrivit informațiilor furnizate de a1.ro.

Conform declarațiilor date de „Fane”, acesta a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu, acesta spunându-i că e vorba despre „câteva partide de sex”. În acel moment, Risipiceanu i-a cerut lui Dincă să îl lase să întrețină, și el, relații sexuale cu Luiza Melencu. Bărbatul este considerat, acum, complicele lui Dincă, anchetatorii încercând să stabilească dacă a fost sau nu implicat în uciderea tinerei.

„E groaznic ce s-a întâmplat acolo. Acea fată a fost supusă la perversiuni sexuale groaznice. Fane a susținut mult timp că nu-și amintește nimic. Când era întrebat anumite lucruri concrete susținea că nu mai știe, că era beat. Până la urmă a recunoscut că în luna aprilie a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu. L-a întrebat cine-i fata și George, cum îi spunea el, i-a spus că a adus-o pentru câteva partide de sex. Acela a fost momentul în care Fane i-a cerut lui Dincă să-l lase și pe el să aibă relații cu fata. Cu siguranță a fost complicele lui Dincă, dar deocamdată nu există elemente că ar fi și participat la uciderea tinerei”, au declarat, pentru adevarul.ro, surse din anchetă.

Inchide