FILME MALL BĂNEASA. Ce pelicule puteți vedea în weekend-ul 26 – 27 aprilie la Grand Cinema

FILME MALL BĂNEASA. Ce pelicule puteți vedea în weekend-ul 26 - 27 aprilie la Grand Cinema
Publicat: 25/04/2014, 13:59
Actualizat: 09/01/2020, 03:32

FILME MALL BĂNEASA. Sabotaj
Program sâmbătă, duminică: 12:00, 14:20, 16:45, 22:00

Distribuția: Arnold Schwarzenegger, Joe Manganiello, Sam Worthington

Echipa de elită din cadrul Agenției Americane Anti-Drog primește o misiune care, la prima vedere pare a fi o razie asupra uneia dintre ascunzătorile unui important cartel de droguri.

FILME MALL BĂNEASA. Closer to the Moon
Program sâmbătă, duminică: 13:55

Distribuția: Vera Farmiga, Mark Strong, Tim Plester

București 1959. Banca Națională. Jaful perfect.O poveste care a făcut înconjurul lumii. Patru bărbați și o femeie sunt arestați, judecați și condamnați.În timp ce așteaptă execuția sunt forțați să joace într-un film de propagandă având ca subiect jaful.

FILME MALL BĂNEASA. Divergent
Program sâmbătă, duminică: 11:30, 19:00, 22:05

Distribuția: Shailene Woodley, Kate Winslet, Ashley Judd, Maggie Q, Ray Stevenson, Jai Courtney, Tony Goldwyn

Într-un Chicago distopic, societatea este împărțită în cinci facțiuni separate, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute.

FILME MALL BĂNEASA. Dl. Peabody și Sherman – 3D – dublat
Program sâmbătă, duminică: 13:45

Distribuția: Ty Burrell, Leslie Mann, Lake Bell, Mel Brooks, Stanley Tucci, Allison Janney, Ariel Winter, Dennis Haysbert, Patrick Warburton

Filmul vorbește despre câinele Peabody (Ty Burrell), cea mai deșteaptă creatura din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când „stăpânul” său, băiețelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune mașina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecințe dezastruoase, dar și nemaipomenit de amuzante.

FILME MALL BĂNEASA. Noe – 3D
Program sâmbătă, duminică: 15:10, 18:15, 21:15, 23:30

Distribuția: Emma Watson, Russell Crowe, Jennifer Connelly, Logan Lerman, Anthony Hopkins, Nick Nolte, Douglas Booth, Kevin Durand, Sami Gayle

E o lume lipsită de speranță. Ploile nu mai uda țărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare, iar aceasta nu mai rodește. Înconjurat de cruzime și abuzuri, Noe este un om de ispravă.

Luptător experimentat, mag și vindecător, nu își dorește decât să trăiască în pace alături de familia sa. Cu toate acestea, în fiecare noapte în visele sale apare un potop fără de sfârșit. Să fie semn că lumea se va sfârși?

FILME MALL BĂNEASA. Noe
Program sâmbătă, duminică: 10:40

FILME MALL BĂNEASA. Marea Frumusețe
Program sâmbătă, duminică: 14:30

Distribuția: Sabrina Ferilli, Toni Servillo, Isabella Ferrari

Filmul prezintă povestea unui scriitor aflat în pragul bătrâneții, Jep Gambardella, care rememorează tinerețea lui plină cândva de pasiuni, atunci când privește orașul Roma ca un melanj de figuri politice, artiști, femei din înalta societate, intelectuali.

FILME MALL BĂNEASA. Hotel Grand Budapest
Program sâmbătă, duminică: 14:55, 19:30

Distribuția: Jude Law, Edward Norton, Ralph Fiennes, Owen Wilson, Adrien Brody, Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Tilda Swinton

The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, și ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său.

FILME MALL BĂNEASA. Tinker Bell: Clopotica și Zâna Pirat – 3D – dublat
Program sâmbătă, duminică: 10:30, 11:50, 13:30

Distribuția: Debby Ryan, Lucy Hale, Lucy Liu, Jesse McCartney, Matt Lanter, Carlos Ponce, Christina Hendricks, Anjelica Huston

Zarina, o zână inteligenta și ambițioasă, devine fascinată de puterea prafului magic albastru pe care îl fura. Apoi, părăsește Pixie Hollow și se înhăitează cu pirații din Skull Rock, devenind în scurt timp căpitanul lor.

FILME MALL BĂNEASA. Captain America: Războinicul iernii – 3D
Program sâmbătă: 15:25, 20:30, 23:10
Program duminică: 12:25, 15:25, 20:30, 23:10

Distribuția: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Anthony Mackie

După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) trăiește în Washington, încercând să-și afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii înghețat în veșnicele zapezi ale Arcticii.

Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezește implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să dezlege ițele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca împotriva unui redutabil și în același timp familiar adversar, Războinicul iernii.

FILME MALL BĂNEASA. Adio, dar mai stau puțin
Program sâmbătă, duminică: 10:30, 17:10, 21:45

Distribuția: Pierce Brosnan, Imogen Poots, Aaron Paul, Toni Collette, Sam Neill, Rosamund Pike, Shola Adewusi

Patru persoane cu probleme se întâlnesc pe acoperișul unui clădiri înalte. Este evident că fiecare vrea să pună capăt unei existențe nemulțumitoare, dar oare întâlnirea lor providențiala nu poate sugera că este loc și de mai bine?

FILME MALL BĂNEASA. Zona de pericol
Program sâmbătă, duminică: Sala 1 – 18:40, 21:00, 23:20, Sala 2 – 10:55, 13:15, 14:35. 17:50, 20:00, 22:15

Distribuția: Paul Walker, David Belle, RZA, Cătălina Denis, Carlo Rota, Robert Maillet, Andreas Apergis

Filmul de acțiune al lui Camille Delamarre este ultimul proiect cinematografic finalizat de Paul Walker înainte de moartea să prematură într-un accident de mașină. Starul francizei Furios și iute interpretează un polițist sub acoperire a cărui misiune este să aducă în fața justiției un gangster deosebit de periculos. în arsenalul acestuia se afla o bombă atot-distrugatoare. Pentru a izbândi, eroul trebuie să se infiltreze în grupul gangsterului, într-un joc pe muchie de cuțit.

FILME MALL BĂNEASA. Rio 2 – 3D Dublat
Program sâmbătă, duminică: 10:35, 11:40, 12:55, 14:00, 15:15, 16:20, 18:10

Distribuția: Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jesse Eisenberg, Leslie Mann, Andy Garcia, Rodrigo Santoro, Jake T. Austin, Will.i.Am

Blu, Jewel și cei trei copilași ai lor trăiesc, domesticiți, viață perfectă în orașul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să învețe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toții în pădurea Amazonului. în vreme ce Blu se străduiește să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel și pe copii, înțelegând că aceștia ar putea prefera sălbăticia.

FILME MALL BĂNEASA. Rio 2
Program sâmbătă: 16:00
Program duminică: 11:10, 16:00

FILME MALL BĂNEASA. Tarzan – 3D
Program sâmbătă, duminică: 11:15, 18:30

Distribuția: Kellan Lutz, Spencer Locke, Jaime Ray Newman, Robert Capron, Mark Deklin, Trevor St. John, Christian Serritiello

Un grup de maimuțe curioase îl adopta pe micul Tarzan, singurul supraviețuitor al unui accident aviatic. Băiețelul crește alături de animalele sălbatice, învața să se comporte asemenea lor și uită de existența sau normele sociale ale oamenilor.

FILME MALL BĂNEASA. Tânără și frumoasă
Program sâmbătă, duminică: 12:45, 22:30

Distribuția: Charlotte Rampling, Geraldine Pailhas, Johan Leysen, Marine Vacth, Nathalie Richard, Carole Franck, Fantin Ravat

Jeune et Jolie spune povestea unei tinere prostituate (Marine Vacth), care se ocupa cu asta nu pentru bani, ci din plăcere, de-a lungul a „patru anotimpuri și patru cântece”.

FILME MALL BĂNEASA. Cocktail
Program sâmbătă, duminică: 16:10, 19:15

Distribuția: Deepika Padukone, Saif Ali Khan, Randeep Hooda

Meera este o femeie timidă, introvertita care își revine după o căsnicie nereușită cu Kunal Ahuja care i-a cheltuit toate economiile sub pretextul că încerca să construiască pentru amândoi un viitor la Londra.

FILME MALL BĂNEASA. D’Ora – Digital
Program sâmbătă, duminică: 17:30, 19:45

Distribuția: Delia Antal, Julian Byrd, Mihai Arsene, Sophie Brabenec, Mircea Tudosa, Ian Knauer, Judith Clements, Sebastian Lupu

Înconjurată de sărăcie, într-o Românie post-comunista, o tânără naivă profita de oportunitatea de a emigra în Anglia, chiar dacă asta înseamnă a călători cu o dubă, ascunsă într-o cutie de carton.

Ajunsă la Londra, visurile ei de a se îmbogăți și a deveni faimoasa sunt repede spulberate de realitatea vieții cotidiene. Impactul cultural, schimbarea modului de viață, de la o existență monotonă și săracă în România la o viață riscantă la Londra, precum și dorința de a-și depăși condiția și a-și ajuta rudele de acasă, o încarcerează pe Dora într-o lume în care inocenta ei este treptat spulberată.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun