Finala Cupei României, Steaua – U Cluj 3 – 0. STEAUA câștigă CUPA ROMÂNIEI. Două goluri marcate de Adi Popa (min. 9 și min. 53), unul de Rusescu (min. 48)

Finala Cupei României, Steaua - U Cluj 3 - 0. STEAUA câștigă CUPA ROMÂNIEI. Două goluri marcate de Adi Popa (min. 9 și min. 53), unul de Rusescu (min. 48)
Publicat: 31/05/2015, 23:18
Actualizat: 08/01/2020, 21:30

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj 3 – 0. STEAUA câștigă CUPA ROMÂNIEI. Două goluri marcate de Adi Popa (min. 9 și min. 53), unul de Rusescu (min. 48).

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj. Adi Popa marchează din nou pentru Steaua, în min. 53. Steaua – U Cluj 3-0.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj. Rusescu marchează pentru Steaua în min. 48. Steaua – U Cluj 2-0 la începutul celei de-a doua reprize.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj 22:08. Începe a doua repriză Steaua – U Cluj

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj 21:50. Steaua – U Cluj 1 – 0 la pauză în finala Cupei României.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj. Adi Popa marchează pentru STEAUA în min. 9 al primei reprize. 1-0 pentru echipa din Ghencea.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj.Echipele de start. Steaua: Niță – Papp, Luchin, Varela, Guilherme – Breeveld, Neagu – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Rusescu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Jovanovici, Neag, Skvorc, Ciupe – Lungu, Cr. Munteanu – Ceppelini, Mengolo, Kovacs – Morar. Antrenor: Adrian Falub.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj. Un tânăr a fost prins de jandarmii bucureșteni cu peste 700 de petarde, torțe și fumigene, în zona unui mall din Sectorul 3, acesta spunând că voia să le vândă unor persoane pentru a fi folosite la finala Cupei României, dintre Steaua și Universitatea Cluj, care are loc duminică, pe Arena Națională.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că tânărul, în vârstă de 22 de ani, din județul Constanța, a fost depistat în jurul orei 16.00, în zona unui mall, în urma unei acțiuni punctuale. În portbagajul mașinii tânărului au fost găsite peste 700 de materiale pirotehnice, cum ar fi petarde, torțe și fumigene, de diferite mărimi.

Potrivit sursei citate, tânărul a spus că voia să vândă materialele pirotehnice unor persoane, pentru a fi folosite la finala Cupei României, care are loc duminică, pe Arena Națională.

Tânărul a fost dus de jandarmi la Secția 11 Poliție, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de materiale pirotehnice.

Conform Legii 126/1995, vânzarea articolelor pirotehnice se face numai de către persoanele juridice autorizate în acest sens și numai în locurile autorizate. Orice operațiune cu materiale explozive sau articole pirotehnice de divertisment, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la trei luni la un an.

Jandarmii bucureșteni asigură măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor la finala Cupei României-Timișoreana, dintre echipele Steaua și Universitatea Cluj, care are loc duminică, de la ora 21.00, pe Arena Națională.

De asemenea, peste 260 de polițiști bucureșteni vor acționa pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere cu ocazia finalei Cupei României. Polițiștii vor fi prezenți în apropierea stadionului, dar și în alte zone care acced spre Arena Națională. Echipaje de poliție vor patrula și în stațiile de metrou și mijloacele de transport în comun, pentru a preveni înșelăciunile, acostările de persoane, furturile din genți sau buzunare și din autoturisme.

Suporterii nu au voie să dețină sau să introducă în stadion materiale pirotehnice. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale sau alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranța participanților la meciul din finala Cupei României.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj. Antrenorul Stelei, Costel Câlcă, și-ar putea trece în palmares al treilea titlu important cu echipa din Ghencea în decursul câtorva zile, după ce a cucerit titlul de campion și Cupa Ligii. Finala Cupei României este ultimul joc al sezonului și ocazia cu care Steaua poate să demonstreze din nou că poate domina fotbalul intern, scrie prosport.ro.

În tabăra celor de la U Cluj, antrenorul Adrian Falub a mărturisit că dorește un joc defensiv contra unui adversar mai puternic. „Știm că ne va fi greu pentru că jucăm împotriva cele mai puternice echipe din România pe stadionul lor. În mare măsură vom fi preocupați să blocăm jocul Stelei și abia apoi ne gândim să îi surprindem”.

Universitatea Cluj va fi susținută pe stadion de 4.000 de suporteri și 1.000 de clujeni au plecat de la primele ore ale dimineții cu trenul spre Capitală.

Pe de altă parte bookmakerii caselor de pariuri o văd pe Steaua favorită sigură în confruntarea cu „U” Cluj.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj.Rusescu: Avem puterea și tăria de a câștiga și al treilea trofeu

Fotbalistul echipei Steaua, Raul Rusescu, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă, că el și colegii săi au puterea de a câștiga și al treilea trofeu, Cupa României, după ce s-au impus și în campinatul intern și în Cupa Ligii.

„Suntem pregătiți sută la sută. Avem un singur obiectiv, să câștigăm trofeul mâine seară. Ne dorim foarte mult tripla pentru a intra în istorie. Meciul e diferit față de ultimul din campionat, e o finală care e importantă și pentru ei, având în vedere că a ocazia să câștige din nou un trofeu, după 50 de ani. Noi avem puterea și tăria de a câștiga și al treilea trofeu, ne dorim asta pentru a încheia sezonul cu capul sus”, a spus Rusescu.

Raul Rusescu a precizat că absența suporterilor a fost în dezavantajul Stelei în ultimul timp. „Au fost momente când am avut mare nevoie de ei și au lipsit, dar e normal ca finala de mâine să se joace cu un stadion plin”, a adăugat el.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj.Raul Ciupe: Vom încerca să profităm de greșelile adversarilor

Fotbalisul echipei Universitatea Cluj, Raul Ciupe, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că el și colegii săi vor încerca să profite de greșelile adversarilor la finala Cupei României, cu Steaua, el menționând că în fotbal sunt, au fost și vor fi mereu surprize.

„Ne bucurăm foarte mult că am ajuns aici, în primul rând pentru suporteri. Încercăm să câștigăm pentru ei și pentru că se fac 50 de ani de la ultimul trofeu câștigat. Vom încerca să profităm de greșelile adversarilor, e un singur meci și în fotbal au fost, sunt și vor fi mereu surprize. Finala e cel mai important moment din cariera mea de până acum”, a spus Ciupe.

Finala Cupei României 2015, Steaua – U Cluj.Gâlcă: Sunt șanse mari ca Varela să joace în finalaCupeiRomâniei

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că Fernando Varela, care a avut probleme medicale în ultimul timp, are șanse mari să joace în finala Cupei României, împotriva formației Universitatea Cluj.

„Varela nu se mai operează, avem nevoie de el. Sunt șanse foarte mari ca el să joace mâine seară”, a spus Gâlcă.

Fernando Varela, despre care existau informații că nu va juca în finala Cupei României, s-a antrenat sâmbătă alături de colegii săi pe Arena Națională.

Gâlcă a mai precizat că speră ca la finală să nu se ajungă la loviturile de departajare. „Suntem în fața ultimului meci din sezon, unul foarte important pentru că prin câștigarea lui am realiza ceva unic în istoria clubului. Ne dorim foarte mult să câștigăm, chiar dacă venim după zile de bucurie și oboseală. Am câștigat ca jucător eventul, sper să-l câștig și ca antrenor. Sper să nu ajungem la loviturile de departajare, dar suntem pregătiți și pentru asta”, a adăugat tehnicianul.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj.Falub: Steaua este favorită

Tehnicianul formației Universitatea Cluj, Adrian Falub, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Arena Națională, că Steaua este favorită în finala Cupei României, dar echipa sa se va lupta, indiferent cât de mici sunt șansele sale.

„Suntem bucuroși că jucăm o finală de Cupă după 50 de ani. Va fi greu, suntem conștienți de asta, pentru că întâlnim probabil cea mai bună echipă din campionat. Cu siguranță Steaua pleacă favorită și va fi dificil pentru noi să câștigăm la București pe terenul ei. Dar o finală nu se joacă, se câștigă și indiferent cât de mici sunt șansele noastre ne vom bate pentru ele. Mai ales că acest trofeu ar putea schimba soarta acestui club, care traversează o perioadă dificilă. În primul rând ne gândim să nu primim gol, apoi să și marcăm”, a spus Falub.

Adrian Falub a precizat că se așteaptă ca elevii săi să dea totul în meciul de duminică. „Poate foarte puțini dintre jucătorii de acum vor mai avea ocazia să joace o finală de cupă în cariera lor, de aceea mă aștept să dea totul. În plus un meci bun în această finală le poate schimba și lor soarta în perspectiva unui transfer”, a afirmat el.

Tehnicianul a menționat că speră să câștige Cupa ca antrenor, după ce în perioada în care era fotbalist în Cipru a ratat ocazia de a obține un astfel de trofeu. „Ca jucător am disputat o finală de Cupă în Cipru, însă am pierdut-o în fața Omoniei Nicosia. Sper să o câștig acum ca antrenor”, a spus Adrian Falub.

Întrebat dacă marți va prelua conducerea tehnică a echipei ASA Târgu Mureș, Falub a răspuns: „ASA mi-a rămas în suflet, iar dacă acum este vicecampioana României mi se datorează un pic și mie. Dar eu deocamdată mă gândesc doar la Universitatea Cluj pentru că am ocazia de a câștiga Cupa României”.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj.Peste 260 de polițiști vor asigura măsurile de ordine cu ocazia finalei Cupei României

Peste 260 de polițiști bucureșteni vor acționa pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere cu ocazia finalei Cupei României, dintre echipele Universitatea Cluj și Steaua, care va avea loc în această seară, pe Arena Națională, se arată într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX.

Polițiștii vor acționa atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând și accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

În acest sens, polițiștii vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Finala Cupei României, Steaua – U Cluj.Alexandru Tudor arbitrează finala Cupei României

Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru finala Cupei României-Timișoreana, care se va disputa, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Națională, între Steaua și Universitatea Cluj, informează frf-cca.ro.
Tudor va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram și Vladimir Urzică, în timp ce rezervă va fi Ciprian Danșa.

Asistenți suplimentari vor fi George Găman și Iulian Călin.

Observatori vor fi Cristian Nica, Octavian Goga și Aurel Ionescu.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Regele Charles e din ce în ce mai rău! S-au activat planurile de înmormântare! Apropiații...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Criza climatică crește frecvența valurilor oceanice mortale, indică un studiu