Gigi Becali, umilit cu toate milioanele lui de euro. Decizia care îi dă o LECȚIE USTURĂTOARE patronului Stelei

Gigi Becali, umilit cu toate milioanele lui de euro. Decizia care îi dă o LECȚIE USTURĂTOARE patronului Stelei
Publicat: 19/04/2016, 08:01

Practic, jucătorii de la Astra nu au prime speciale pentru câștigarea titlului, poate pentru că nimeni nu credea că se poate așa ceva, dar ei vor încasa prime consistente în cazul câștigării campionatului din bonusurile pentru campionat, de aceea jucătorii Astrei nici nu concep să rateze trofeul, acum, că au șase puncte avans față de Steaua, potrivit digisport.

Cum fiecare punct cucerit de Astra este recompensat cu 300 de euro, rezultă că fiecare din jucătorii giurgiuvenilor are în acest moment de primit peste 20.000 de euro. Aceste bonusuri au fost calculate, însă, astfel: jumătate din bani au fost deja virați jucătorilor treptat, pe parcursul sezonului, urmând ca cealaltă jumătate – blocată momentan într-un cont – să fie eliberată doar în momentul în care Astra și-a îndeplinit matematic obiectivul. Cum obiectivul Astrei era un loc pe podium, iar giurgiuvenii nu mai pot pierde locul 3, astralii vor încasa și restul de 10.000 de euro de jucător.

În plus, giurgiuvenii au primit 100.000 de euro ca primă specială și pentru victoria cu Steaua. Banii s-au împărțit între jucători.

La Steaua, în schimb, existau prime speciale petru câștigarea campionatului și pentru calificarea în Liga Campionilor, dar șansele ca aceste prime să fie încasate sunt foarte mici. Cel puțin cele pentru titlu, în condițiile în care Steaua este acum pe locul 2, la șase puncte de Astra, și la două puncte distanță de Dinamo, ocupanta locului 3. Teoretic, șansele la titlu sunt compromise, dar mai rămân cele la Champions League, pentru că și locul 2 duce în preliminarii. În cazul în care Steaua nu se mai împiedică, iar Dinamo, sau chiar Pandurii Tg. Jiu, nu o depășește, atunci joacă în preliminariile Ligii Campionilor, calificarea în grupe fiind recompensată pe măsură.

Astfel, antrenorul Reghecampf va primi 1 milion de euro, la fel va primi și Marica, iar Tamaș are promisă o primă de 250.000 de euro. Ceilalți jucători titulari nu vor primi mai mult de 200.000 de euro de persoană, promitea Gigi acum câteva luni, dar suma va fi considerabil mai mică în cazul lor pentru că în acești bani era inclusă și prima pentru campionat.