LEGIA – STEAUA LIVE în play-off-ul Ligii Campionilor. Reghecampf – Chiricheș poate fi pe teren

LEGIA - STEAUA LIVE în play-off-ul Ligii Campionilor. Reghecampf - Chiricheș poate fi pe teren
Publicat: 27/08/2013, 15:35
Actualizat: 27/08/2013, 15:35

LEGIA – STEAUA este LIVETEXT de la ora 21.45 pe Gândul. Meciul se dispută în manșa secundă a play-offului Ligii Campionilor, în tur scorul fiind 1-1.

Partidă crucială pentru STEAUA în această seară. După un rezultat modest în tur, scor 1-1, Steaua speră să obțină calificarea în grupele Ligii Campionilor în această seară în Polonia, contra celei mai bune echipe de club din această țară, Legia Varșovia. Reghecampf se va folosi de tot ce are mai bun în lot, inclusiv de Vlad Chiricheș. Fundașul stelist a primit acceptul lui Gigi Becali de a se transfera la Tottenham pentru suma record de 9,5 milioane de euro, dar nu a semnat încă actele. Jurnaliștii polonezi cred că Vlad Chiricheș nu va juca, pentru că echipa londoneză nu-l va putea apoi utiliza în grupele Europa League. Însă regulamentul UEFA spune că fotbaliștii care evoluează inclusiv în play-off să poată fi eligibili apoi pentru orice competiție europeană în faza grupelor. Și în plus, Tottenham nu a virat încă niciun ban Stelei, deci nu poate emite pretenții.

LEGIA – STEAUA Reghecampf spune că Vlad Chircheș s-a antrenat normal și poate fi pe teren cu Legia

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a declarat că fundașul Vlad Chiricheș s-a antrenat normal duminică și va fi pe teren la meciul retur cu Legia dacă starea sa de sănătate nu se va schimba, antrenorul precizând că nu există o condiție pusă de Tottenham ca jucătorul Stelei să nu evolueze la Varșovia.

„Vlad s-a antrenat normal ieri, nu a avut niciun fel de probleme, sperăm ca până la ora meciului el să fie sănătos. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, pentru noi nu este niciun fel de problemă. Ne-am dori foarte mult ca el să fie pe teren, dar cel mai important lucru este ca el să fie sănătos să poată să joace. Dacă el va fi sănătos și va putea juca, cu siguranță o va face foarte bine pentru Steaua. Alte probleme nu mă interesează. Nu există așa ceva, nu au cei de la Tottenham cum să ne interzică să folosim un jucător. Singura problemă pe care trebuie să o rezolvăm este problema de sănătate a lui Vlad. Dacă el va fi sănătos mâine seară, cu siguranță va juca”, a spus antrenorul Stelei, la conferința de presă organizată luni, la Varșovia.

Referindu-se la criticile formulate de impresarul Ioan Becali, conform cărora oficialii Stelei au greșit când au anunțat transferul lui Chiricheș la Tottenham, Reghecampf a precizat că aceasta a fost dorința patronului echipei, Gigi Becali: „Nu m-au deranjat (n.r. – criticile), este problema lui, fiecare om are dreptul să spună ce dorește. Important este să ne respectăm, fiecare să-și vadă interesul. Am procedat așa pentru că așa trebuia procedat. Suntem la un club mare, care își dorește să facă performanță și aceste lucruri nu pot fi ascuse de jucători. Cred că Vlad a înțeles foarte bine ceea ce am vorbit cu el și ceea ce eu am transmis deja și nu a fost înțeles, faptul că a fost dorința patronului nostru să anunțăm acest lucru”.

LEGIA – STEAUA Presiune mai mare pentru LEGIA

Reghecampf spune că presiunea mai mare este pe echipa gazdă și este convins că, după ce a odihnit mai mulți jucători la meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaș, fanii vor vedea o altă față a formației Steaua față de meciul tur. „Eu cred că în meciul tur am reușit să ne creăm foarte multe ocazii. Din păcate nu am reușit să marcăm. Nu știu dacă va fi destul, probabil va trebui să jucăm mult mai bine, să fim mult mai concentrați și să nu mai avem acea presiune pe care am avut-o la București. Cred că cea mai mare presiune o au cei de la Legia. Am reușit să odihnim 4-5 jucători importanți la ultima etapă din campionat și sper mâine seară ca jucătorii să poată alerga 90 de minute. Sunt sigur că mâine seară oamenii vor vedea o altă echipă a Stelei”, a afirmat tehnicianul.

El a adăugat că Mihai Pintilii, suspendat pentru returul de la Varșovia, reprezintă o pierdere importantă, dar a menționat că are soluții pentru înlocuirea mijlocașului. „Avem destui jucători care pot juca în această poziție (n.r. – a lui Pintilii). Este păcat că Pintilii ne lipsește, era un jucător foarte important în angrenajul echipei. Dar așteptăm să vedem cum va fi și Vlad Chiricheș. Dacă el va putea să joace, probabil că vom avea o soluție în plus, dacă nu, avem doi jucători care pot juca acolo, Filip și Prepeliță”, a explicat antrenorul.

Întrebat dacă ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor ar reprezenta un dezastru economic pentru Steaua, Reghecampf a răspuns: „Pentru noi nu este nicio problemă. Nu avem nicio presiune din acest punct de vedere. Suntem un club puternic, un club care își dorește să facă performanță. Dacă vom reuși să ne calificăm în grupele Champions League va fi foarte bine, dacă nu vom evolua în Europa League și vom încerca acest lucru la anul”.

LEGIA – STEAUA Szukala: Șanse egale de calificare

Prezent la conferința de presă de luni, fundașul Lukasz Szukala a estimat că Steaua și Legia Varșovia au șanse egale de calificare în grupele Ligii Campionilor. „Cred că acesta este cel mai important meci pentru fiecare jucător. Avem posibilitatea să ajungem în grupele Champions League și fiecare jucător știe ce înseamnă acest lucru. Șansele sunt 50-50 la sută, dar sper să câștigăm aici și să ajungem în grupe”, a menționat el.

Fotbalistul polonez nu se teme de atmosfera pe care o crează fanii echipei Legia: „Cred că nu e o problemă atmosfera pe care o crează fanii Legiei. La nivelul ăsta nu e important cum va fi atmosfera la stadion pentru că suntem profesioniști, iar când începe meciul nu te mai gândeșți la suporteri, te gândești la fotbal”.

Cât privește transferul lui Chiricheș la Tottenham, Szukala consideră că partenerul său din linia de apărare a Stelei merită să evolueze la un club mare. „Chiricheș merită să fie la o echipă mare, are calitate extraordinară, este un jucător foarte bun și un caracter foarte bun și mă bucur pentru el că va ajunge la un nivel foarte înalt”, a mai spus Szukala.

Meciul LEGIA – STEAUA se dispută, marți, de la ora 21.45, în manșa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Adrian Petculescu, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului