LEGIA STEAUA LIVE pe Digisport

LEGIA STEAUA LIVE pe Digisport
Urmărește LEGIA STEAUA LIVE în play-off-ul Champions League, sezonul 2013-2014. Meciul LEGIA STEAUA este transmis LIVE la TV de Digisport.
Publicat: 27/08/2013, 20:04
Actualizat: 28/08/2013, 09:59

STEAUA întâlnește LEGIA în această seară în manșa retur a play-off-ului Champions League, sezonul 2013-2014. Partida LEGIA-STEAUA începe la ora 21:45 și este transmisă LIVE la TV de Digisport, TVR și Dolcesport. În tur, STEAUA-LEGIA s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

URMĂREȘTE LIVE TEXT PARTIDA LEGIA – STEAUA

Înaintea „dublei” STEAUA – LEGIA, formația bucureșteană era considerată favorită să se califice în grupele Champions League, cu o cotă de 1.55. LEGIA avea cota 2.40 să elimine STEAUA. După rezultatul din tur, LEGIA a devenit favorită la calificare cu o cotă de 1.75. STEAUA are cota 2.00 să treacă de polonezi în play-off.

Pentru partida din această seară, LEGIA este considerată favorită cu o cotă de 2.40 la victorie. Un egal are cota 3.30, iar STEAUA are cota 2.85 să se impună în Polonia. Bookmakerii consideră că se vor marca puține goluri în partida LEGIA – STEAUA și acordă cota 1.70 pentru evenimentul „sub 2,5 goluri”. Un meci cu cel puțin trei goluri marcate are cota 2.05. Cel mai probabil scor în partida LEGIA – STEAUA este 1-1, cu o cotă de 6.25.

LEGIA STEAUA LIVE. LEGIA a ajuns în play-off după ce a eliminat campioana Țării Galilor, The New Saints (3-1 în deplasare și 1-0 pe teren propriu), și campioana Norvegiei, Molde (1-1 în deplasare și 0-0 pe teren propriu). În ultimul meci disputat înaintea returului din play-off-ul Champions League, LEGIA a pierdut pe teren propriu în campionat, 0-1 cu Lechia Gdansk.

LEGIA STEAUA LIVE. STEAUA s-a calificat în play-off după ce a eliminat în tururile precedente campioana Macedoniei, Vardar Skopje (3-0 pe teren prorpiu și 2-1 în deplasare), și campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi (2-0 în deplasare și 1-1 pe teren propriu). În ultima partidă disputată de înaintea confruntării din această seară, STEAUA a remizat în deplasarea de la Mediaș, 2-2 cu Gaz Metan. Golurile campioanei au fost marcate de Filip.

Partida LEGIA – STEAUA este arbitrată de o brigadă din Portugalia, condusă la centru de Pedro Proença. El este ajutat la cele două tușe de Tiago Trigo și de Bertino Miranda. João Capela și Hugo Miguel sunt arbitri adiționali, iar rezervă este Rui Tavares.

Echipe probabile, conform ProSport

LEGIA: Kuciak – Rzezniczak, Joldowiec, Dossa Junior, Wawrzyniak – Kucharczyk, Furman, Radovic – Vrdoljak, Saganowski, Kosecki

STEAUA: Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Stanciu, Popa, Tănase – Piovaccari

LEGIA STEAUA LIVE. Tehnicianul stelist, Laurențiu Reghecampf, consideră că presiunea mai mare este pe echipa gazdă și este convins că, după ce a odihnit mai mulți jucători la meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaș, fanii vor vedea o altă față a formației STEAUA față de meciul tur. „Eu cred că în meciul tur am reușit să ne creăm foarte multe ocazii. Din păcate nu am reușit să marcăm. Nu știu dacă va fi destul, probabil va trebui să jucăm mult mai bine, să fim mult mai concentrați și să nu mai avem acea presiune pe care am avut-o la București. Cred că cea mai mare presiune o au cei de la Legia. Am reușit să odihnim 4-5 jucători importanți la ultima etapă din campionat și sper mâine seară ca jucătorii să poată alerga 90 de minute. Sunt sigur că vor vedea o altă echipă a Stelei”, a afirmat tehnicianul.

LEGIA STEAUA LIVE. Jan Urban, antrenorul polonezilor de la LEGIA, a declarat că partida cu STEAUA este cea mai importantă din cariera sa: „În cariera mea au existat mai multe partide importante. Dar doar în cea de jucător, aceasta e cea mai mare provocare pentru mine ca tehnician. Adevărul e că avem șansa să scriem istorie. Și am încredere în jucătorii mei, sunt convins că vor fi concentrați sută la sută și, prin ambiție, putem elimina STEAUA. Înainte de partidă o consideram pe STEAUA favorită, dar rezultatul din tur ne dă încredere. Avem un mic avantaj și trebuie să profităm de el”, a declarat tehnicianul polonez.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Exclusiv. Mario Fresh, ipostaze rare! Ce i-a făcut Alexiei Eram
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în luna mai