Manda, scandal-monstru cu Turcescu la televizor: „Vorbiți serios? Chiar mințiți în halul ăsta?”

Redactor:
Gandul
Manda, scandal-monstru cu Turcescu la televizor: „Vorbiți serios? Chiar mințiți în halul ăsta?”
Robert Turcescu, deputat PMP, s-a certat cu senatorul PSD Claudiu Manda într-o emisiune televizată, după ce social-democratul a declarat că realizările partidului nu se văd din cauza „gălăgiei" din spațiul public.

„Chestiunea cu mărirea salariilor este doar o parte care poate să motiveze. Sigur, în continuare sunt foarte multe lucruri de făcut, nu se pot face peste noapte, mai ales când preiei dintr-o guvernare lucrurile încă neîncepute de ceilalți. O să discutăm despre autostrada Craiova-Pitești…”, a spus Manda, la Realitatea Tv.

Turcescu s-a enervat:  „Din 2012 sunteți încontinuu la guvernare. Cât vă trebuie? Vă rog frumos, dl. Manda, nu încercați să ne prostiți în față. Vorbiți și despre faptul că Dolj este județul cu una dintre cele mai mari rate ale șomajului. Cât aveți? 8,8%”.

De aici, discuția a degenerat într-o dispută verbală:

Claudiu Manda: Așa știți dvs?

Robert Turcescu: Dar dvs. ce știți?

Claudiu Manda: Sub 5%.

Robert Turcescu: Cum?

Claudiu Manda: Sub 5%.

Robert Turcescu: Chiar în halul ăsta? Vorbiți serios? Chiar mințiți în halul ăsta? Vreți să vă scot statisticile? Aveți rata șomajului peste 8% în Dolj și dvs. spuneți că e 5?

Claudiu Manda: În acești doi ani și jumătate nu știu cât de mult a fost instabilitate și cât de mult a fost gălăgie și zarvă în această zonă. (…) De foarte multe ori, în acești doi ani și jumătate de când suntem la guvernare, repet, e foarte multă gălăgie și oamenii nu reușesc să vadă – și este și o vină a PSD-ului – și nu reușesc să transmită lucrurile pe care le-au făcut.

Robert Turcescu: Iertați-mă, nu pot să asist la un interviu cu dl. Manda, care minte cu nerușinare. Cum adică îmi spune Manda că din cauza gălăgiei nu s-au putut vedea realizările PSD? Dar cine face toată ziua gălăgie? Nu tocmai PSD?.

Inchide