MESAJE DE PAȘTE. Cele mai frumoase URĂRI și FELICITĂRI pe care le poți trimite ca MESAJE DE PAȘTE

Publicat: 07/04/2018, 16:33

MESAJE DE PAȘTE. SărbătorilePascale sunt ocazia potrivită pentru a le arăta celor dragi, familie sau prieteni, că te gândești la ei și cum ar fi mai potrivit decât prin a le transmite urări și felicitări prin mesaje de Paște, care, cu siguranță îi vor bucura. Transmiterea de SMS-uri sau de mesaje prin email sau Facebook a devenit aproape o tradiție de Paște, iar dacă nu ai inspirație, Gândul îți propune o serie dintre cele mai frumoase și inspirate mesaje de Paște.

MESAJE DE PAȘTE. Lumina Învierii să se întoarcă spre tine, iar sufletul tău să o primească ca pe o minune.

Lumină în suflet și în minte! Gânduri bune și numai zile senine! Hristos a Înviat!

MESAJE DE PAȘTE.Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE. Lumina și căldura Paștelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credința și iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

MESAJE DE PAȘTE.Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăție sufletească și bunăstare într-un ou înroșit de iubire și într-un cozonac delicios precum voia bună.

MESAJE DE PAȘTE.E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău și te vei simți cu adevărat împlinit.

MESAJE DE PAȘTE.Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viața mai frumoasă, casa mai bogată și masa înbelșugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură și iubire în suflet.

MESAJE DE PAȘTE, URĂRI ȘI FELICITĂRI DE PAȘTE. Un iepuraș cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roșu, care să vă umple coșul. Hristos a înviat!

Sper să nu te ocolească iepurașul nici anul acesta, deși știu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

MESAJE DE PAȘTE. Iată și câteva sugestii de FELICITĂRI CU MESAJE DE PAȘTE

MESAJE DE PAȘTE.Iepurașul mustăcios, e de Paște norocos. Nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroșit, cozonacul, mielul fript și un Paște fericit!

Iepurașul mustăcios, și-a luat ciorapii pe dos și mi-a zis în două șoapte, să-ți dau un mesaj de Paște.

MESAJELE DE PAȘTE.Anul acesta iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să-ți dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

MESAJE DE PAȘTE.Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă și mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele și în inimile noastre. Paște Fericit!

MESAJE DE PAȘTE.Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniștea și pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței și bucuriei cu bunătate și căldură în suflet. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE AMUZANTE.

MESAJE DE PAȘTE.Cu pască și cozonac/ Ou roșu, miel și stufat/ Să aibă și cel sărac/ Să se simtă-ndestulat/ Nu doar el, parlamentarul/ Care ne cheltuiește banul/ Cu salarii și diurne/ Cu ”n” conturi unde-i pune.

M-a contactat iepurașul și mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paște. Sunt puțin în dilemă! Ar trebui ca în dimineața de Paște să ajung în gradina ta dar parcă tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aștept răspuns!

MESAJE DE PAȘTE.Mi-am facut ”wishlist-ul” de Paște. Te vreau pe tine în gradină, în casă, în gânduri și în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul așa că iepurașul poate să își vadă de treabă anul ăsta!

De Paște te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimțire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câștigi dacă iepurașul mă va umple de generozitate și compasiune! Ce zici? Te bagi?

MESAJE DE PAȘTE.În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îți doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Anul acesta iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să-ți dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

MESAJE DE PAȘTE.Sfintele Sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii. Paște Fericit!

MESAJE DE PAȘTE.Mi-am facut ”wishlist-ul” de Paște. Te vreau pe tine în gradină, în casă, în gânduri și în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul așa că iepurașul poate să își vadă de treabă anul ăsta!

MESAJE DE PAȘTE.16 iepurași: opt se spionează, cinci sunt la somnic și frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paște fericit!

MESAJE DE PAȘTE, URĂRI ȘI FELICITĂRI DE PAȘTE.Iată și câteva sugestii de FELICITĂRI CU MESAJE DE PAȘTE

MESAJE DE PAȘTE. Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine și la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE. Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin și la fel de iubitor și plin de caldură cum numai tu știi să fii!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE.Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiți să ierți ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE. Paștele ne aduce în inimă credință, încredere și dragoste. Bucuria și simplitatea acestor momente ne ajută să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, să apreciem adevăratele valori ale vieții.

Sper ca Paștele să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Paște fericit!

Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și baftă la ciocnit ouă!

MESAJE DE PAȘTE.Lumina Sfintei Învieri să îți aducă bucurie, iubire și o minune care să îți schimbe viața în cel mai frumos mod posibil!

MESAJE DE PAȘTE.Preafericitul Părinte Patriarh Daniel le-a transmis românilor tradiționalul mesaj de Paște, citând din Epistola I a Sfântului Apostol Pavel. „Învierea lui Hristos este temelia Învierii tuturor oamenilor. >, ne învață Sfântul Apotol Pavel, în Epistola întâi către corinteni. Viața omenirii întregi este îndreptată către Înviere, iar universul fizic actual este îndreptat către un cer nou și un pământ nou, în care moarte nu va mai fi, cum ne spune Cartea Apocalipsei, capitolul 21. Întrucât Sărbătoarea Sfintelor Paști este sărbătoarea biruinței vieții asupra morții, și a bucuriei asupra întristării, ea ne cheamă să oferim celor din jurul nostru iubire milostivă, pace și bucurie, mai ales celor orfani, bolnavi, săraci, îndoliați și singuri. Cu prilejul Sfintelor Paști, vă adresăm tuturor sănătate și mântuire, pace și bucurie, împreună cu salutul pascal Hristos a Înviat!”, este mesajul Prefericitului Părinte Patriarh Daniel.

MESAJE DE PAȘTE. Cele mai frumoase URĂRI și FELICITĂRI pe care le poți trimite ca MESAJE DE PAȘTE sau SMS

Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
De ce a rupt-o Pepe cu Antena 1, de fapt: 'Mi s-a propus să ❗️'
FOTO. Andreea Raicu, sumă exorbitantă pentru a poza în Playboy! Cum arată vedeta acum în...
Cum arată Raluca Bădulescu după ce a slăbit 70 de kilograme. Dieta care o ajută...
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri despre fuga fostului fotbalist în SUA. Ce...
Ce trebuie să faci dacă scapi telefonul în apă. Urmează neapărat acești pași și îl...
Record la vaccinare: Peste 93.000 de români s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24...
Care a fost cea mai furată mașină în 2020? Este incredibil că nu e un...
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Judecătorii au lăsat în libertate un bărbat care a încercat să sărute forțat femeie. „Un...
ȘOCANT! Plin de datorii, Bănel Nicoliță a fugit din țară, de teama cămătarilor
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Secretul ULUITOR al cartofilor prăjiți! Trebuie să faci UN SINGUR LUCRU înainte să-i pui în...
Tranzacție uriașă între România și SUA. S-au cumpărat gazele din Marea Neagră
Cristinel DRAGOMIR s-a SUSPENDAT din funcția pe care o deține în Primăria Constanța
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Este sărbătoare mare azi în calendarul ortodox. Ce NU ai voie să faci de Sf....
Se rupe Uniunea Europeană?! Profeţie cruntă la nivel înalt: UE îşi joacă ultima carte
NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E...
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii