MESAJE DE PAȘTE. Cele mai frumoase URĂRI și FELICITĂRI pe care le poți trimite ca MESAJE DE PAȘTE

Redactor:
Ștefan Horobeț
MESAJE DE PAȘTE. Cele mai frumoase URĂRI și FELICITĂRI pe care le poți trimite ca MESAJE DE PAȘTE sau SMS

MESAJE DE PAȘTE. Sărbătorile Pascale sunt ocazia potrivită pentru a le arăta celor dragi, familie sau prieteni, că te gândești la ei și cum ar fi mai potrivit decât prin a le transmite urări și felicitări prin mesaje de Paște, care, cu siguranță îi vor bucura. Transmiterea de SMS-uri sau de mesaje prin email sau Facebook a devenit aproape o tradiție de Paște, iar dacă nu ai inspirație, Gândul îți propune o serie dintre cele mai frumoase și inspirate mesaje de Paște. 

MESAJE DE PAȘTE. Lumina Învierii să se întoarcă spre tine, iar sufletul tău să o primească ca pe o minune.

Lumină în suflet și în minte! Gânduri bune și numai zile senine! Hristos a Înviat!

MESAJE DE PAȘTE. Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE. Lumina și căldura Paștelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credința și iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite! 

MESAJE DE PAȘTE. Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăție sufletească și bunăstare într-un ou înroșit de iubire și într-un cozonac delicios precum voia bună. 

MESAJE DE PAȘTE. E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău și te vei simți cu adevărat împlinit.

MESAJE DE PAȘTE. Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viața mai frumoasă, casa mai bogată și masa înbelșugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură și iubire în suflet.

MESAJE DE PAȘTE, URĂRI ȘI FELICITĂRI DE PAȘTE. Un iepuraș cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roșu, care să vă umple coșul. Hristos a înviat!

Sper să nu te ocolească iepurașul nici anul acesta, deși știu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari! 

MESAJE DE PAȘTE.  Iată și câteva sugestii de FELICITĂRI CU MESAJE DE PAȘTE 

MESAJE DE PAȘTE. Iepurașul mustăcios, e de Paște norocos. Nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroșit, cozonacul, mielul fript și un Paște fericit!

Iepurașul mustăcios, și-a luat ciorapii pe dos și mi-a zis în două șoapte, să-ți dau un mesaj de Paște.

MESAJELE DE PAȘTE. Anul acesta iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să-ți dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

MESAJE DE PAȘTE. Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă și mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele și în inimile noastre. Paște Fericit!

MESAJE DE PAȘTE. Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniștea și pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței și bucuriei cu bunătate și căldură în suflet. Hristos a înviat! 

MESAJE DE PAȘTE AMUZANTE.

MESAJE DE PAȘTE. Cu pască și cozonac/ Ou roșu, miel și stufat/ Să aibă și cel sărac/ Să se simtă-ndestulat/ Nu doar el, parlamentarul/ Care ne cheltuiește banul/ Cu salarii și diurne/ Cu ”n” conturi unde-i pune.

M-a contactat iepurașul și mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paște. Sunt puțin în dilemă! Ar trebui ca în dimineața de Paște să ajung în gradina ta dar parcă tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aștept răspuns!

MESAJE DE PAȘTE. Mi-am facut ”wishlist-ul” de Paște. Te vreau pe tine în gradină, în casă, în gânduri și în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul așa că iepurașul poate să își vadă de treabă anul ăsta!

De Paște te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimțire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câștigi dacă iepurașul mă va umple de generozitate și compasiune! Ce zici? Te bagi?

MESAJE DE PAȘTE. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îți doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Anul acesta iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să-ți dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

MESAJE DE PAȘTE. Sfintele Sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii. Paște Fericit! 

MESAJE DE PAȘTE. Mi-am facut ”wishlist-ul” de Paște. Te vreau pe tine în gradină, în casă, în gânduri și în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul așa că iepurașul poate să își vadă de treabă anul ăsta!

MESAJE DE PAȘTE. 16 iepurași: opt se spionează, cinci sunt la somnic și frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paște fericit!  

MESAJE DE PAȘTE, URĂRI ȘI FELICITĂRI DE PAȘTE. Iată și câteva sugestii de FELICITĂRI CU MESAJE DE PAȘTE 

MESAJE DE PAȘTE.  Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine și la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE.  Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin și la fel de iubitor și plin de caldură cum numai tu știi să fii!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE. Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiți să ierți ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE.  Paștele ne aduce în inimă credință, încredere și dragoste. Bucuria și simplitatea acestor momente ne ajută să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, să apreciem adevăratele valori ale vieții.

Sper ca Paștele să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE.  Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Paște fericit!

Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și baftă la ciocnit ouă! 

MESAJE DE PAȘTE. Lumina Sfintei Învieri să îți aducă bucurie, iubire și o minune care să îți schimbe viața în cel mai frumos mod posibil!

MESAJE DE PAȘTE. Preafericitul Părinte Patriarh Daniel le-a transmis românilor tradiționalul mesaj de Paște, citând din Epistola I a Sfântului Apostol Pavel. „Învierea lui Hristos este temelia Învierii tuturor oamenilor. >, ne învață Sfântul Apotol Pavel, în Epistola întâi către corinteni. Viața omenirii întregi este îndreptată către Înviere, iar universul fizic actual este îndreptat către un cer nou și un pământ nou, în care moarte nu va mai fi, cum ne spune Cartea Apocalipsei, capitolul 21. Întrucât Sărbătoarea Sfintelor Paști este sărbătoarea biruinței vieții asupra morții, și a bucuriei asupra întristării, ea ne cheamă să oferim celor din jurul nostru iubire milostivă, pace și bucurie, mai ales celor orfani, bolnavi, săraci, îndoliați și singuri. Cu prilejul Sfintelor Paști, vă adresăm tuturor sănătate și mântuire, pace și bucurie, împreună cu salutul pascal Hristos a Înviat!”, este mesajul Prefericitului Părinte Patriarh Daniel.

MESAJE DE PAȘTE. Cele mai frumoase URĂRI și FELICITĂRI pe care le poți trimite ca MESAJE DE PAȘTE sau SMS 

Gigi Becali a început cumpărăturile de Black Friday. Cinci transferuri dintr-o lovitură la FCSB. Roş-albaştrii...
Nu e banc! Cum face amor Adi Minune la 1.51 metri înălțime
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din...
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Preşedinţii liberali de CJ-uri fac curăţenia de mandat. Ce au descoperit
Bărbat arestat pentru că a „provocat haos în trafic” după ce a aruncat cu bani...
Nu e banc! Cum face amor Adi Minune la 1.51 metri înălțime
Vreau să devin mamă! Dupa ce a recunoscut ca este gay, artistul șochează din nou:...
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
NASA a făcut anunțul: un asteroid URIAȘ poate LOVI Pământul. Data fatidică la care omenirea...
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Vlăduța Lupău, acuzată de fani. Aceștia nu cred că are coronavirus: ”Sunt foarte supărată”
Inchide