Mesajul lui Mircea Badea pentru Robert Turcescu: „N-am mai văzut așa ceva decât la Băsescu”

Publicat: 14/05/2015, 18:17
Actualizat: 16/08/2015, 11:40

Tupeul acestei jivine este pestilențial. N-am mai văzut așa ceva decât la Băsescu”, a scris Mircea Badea pe Facebook, joi seară.

Badea a fost deranjat de „tupeul” lui Robert Turcescu de a cere donații pentru televiziunea sa online. După cum precizează paginademedia.ro, chiar Robert a recunoscut pe blogul său că lumea nu se înghesuie să îi ofere finanțare pentru deschiderea televiziunii online.

„Desi sinteti multi cei care intrati pe acest blog, cititi si distribuiti anchetele pe care le public deja de ani de zile, constat cu relativa amaraciune ca inca nu realizati decit in mica masura nevoia unei schimbari in peisajul presei romanesti. (…) Din citeva zeci de mii de prieteni virtuali pe care-i am pe conturile de Facebook si de Twitter, doar citeva sute dintre ei au facut efortul de a dona o suma mai mare sau mai mica pentru acest proiect.”, a scris Turcescu pe blog.

De altfel, Mircea Badea l-a criticat și cu altă ocazie pe Robert Turcescu. În septembrie 2014, după ce acesta din urmă a recunoscut că este ofițer sub acoperire, Badea a răbufnit dur: „Faptul că Robert Turcescu este un porc… am stabilit de foarte mult timp încoace. Este indubitabil: Robert Turcescu este porc. Nimic nou. Acum că porcul face un joc este limpede. Este foarte clar. Ce fel de joc este acesta? Pentru a nu-l amplifica… eu spun să rămânem circumspecți. Repet: în aceste momente se produce un joc. Nu mi-e clar ce fel de joc. Oricum… Robert Turcescu rămâne un porc. În acest moment, niște instituții ale statului de drept au o mare problemă”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase