Mesajul sensibil al iubitei lui Dragnea de Ziua Îndrăgostiților. Irina Tănase „Ce este iadul?”

Mesajul sensibil al iubitei lui Dragnea de Ziua Îndrăgostiților. Irina Tănase „Ce este iadul?”
Publicat: 14/02/2020, 20:33

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a postat pe contul său de Instagram un mesaj despre distanța dintre oamenii care se iubesc.

Irina Tănase a fost departe de iubitul ei de ziua îndrăgostiților, în  condițiile în care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD este condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare pentru institgare la abuz în serviciu.

Irina Tănase a  postat un mesaj sensibil de Valentine’s day: „Ce este iadul? Aș spune că este distanța dintre doi oameni care se iubesc”. Mesajul poate fi interpretat drept o manifestare a suferinței cauzate de distanța dintre ea și Dragnea.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Irina Alexandra (@irinaalexandrat) on

Liviu Dragnea a solicitat să fie eliberat

Liviu Dragnea a solicitat să fie eliberat din penitenciar, motivul fiind acela că a fost condamnat de o instanță nelegal constituită.

Judecătorii au luat decizia, miercuri, de a amâna cu o săptămână discutarea cererii lui Liviu Dragnea deoarece acesta nu a putut fi reprezentat de niciunul dintre cei doi avocați. Unul dintre avocați a invocat motive medicale, iar al doilea solicitase deja preschimbarea termenului de judecată.

Termenul dat de judecători este 18 februarie, mai exact marțea viitoare.

În urmă cu câteva zile, fostul lider PSD a depus o plângere conducerii închisorii în care menționează că a stat încarcerat în condiții inumane susținând că a fost lăsat să înghețe de frig în celulă la -15 grade Celsius.

Foto: Irina Tănase/ Instagram