Mircea Badea: „Eu sper să putrezească în pârnaie Marian Căpățână”

Mircea Badea: „Eu sper să putrezească în pârnaie Marian Căpățână
Publicat: 30/06/2014, 13:07
Actualizat: 20/03/2019, 22:03

Badea a spus că este „uluit” de decizia Curții de Apel București care a respins contestațiile lui Mircea Băsescu și a lui Marian Căpățână față de măsura preventivă dispusă în dosarul traficului de influență ce ar fi fost făcut pentru ca interlopul Bercea Mondial să scape de închisoare.

„S-a întâmplat ceva foarte bizar! Mircea Băsescu a rămas în arest. Deci mai are cel puțin trei săptămâni de stat în arest. Eu sunt fan, dar sunt cumva uluit, eram pregătit să cred treaba cu Aversa și rămâne în arest. Nu știu ce să mai cred, sunt puțin derutat”, a comentat Mircea Badea.

El a ironizat și declarațiile făcute de Căpățână în timp ce urca în dubă.

„Chiar și domnul Marian Căpățână urla din dubă că este făcătura lui Dan Voiculescu, toți sunt nevinovați, dar este făcătura lui Voiculescu”, a spus Badea.

Subiectul care îl are în plin plan pe fratele președintelui a fost comentat timp de aproape 10 minute.

„Eu sper să putrezească în pârnaie Marian Căpățână! Să stea acolo până când, biologic, putrezește”, a mai adăugat Mircea Badea.

Mircea Băsescu și Marian Căpățână au fost arestați în 20 iunie, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, care ar proba traficul de influență de care este acuzat fratele șefului statului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase