Mircea Badea, în război cu CTP, după moartea Cristinei Țopescu: Dacă o să crăpi înaintea mea, n-o să am niciun cuvânt bun despre tine

Redactor:
Laura Cojocaru
Mircea Badea, în război cu CTP, după moartea Cristinei Țopescu: Dacă o să crăpi înaintea mea, n-o să am niciun cuvânt bun despre tine
Mircea Badea l-a atacat într-o postare pe Facebook pe Cristian Tudor Popescu, după ce gazetarul a declarat despre membrii Antenei 3 că sunt fățarnici când își exprimă regretul față de moartea Cristinei Țopescu.

CTP a povestit că celebra jurnalistă Cristina Țopescu, care a fost găsită moartă în locuința ei, pe 12 ianuarie, a rezistat cu greu la Antena 3. Gazeratul i-a numit fățarnici pe jurnaliștii de la Antena 3, pentru că au făcut declarații după anunțul morții fiicei fostului comentator sportiv Cristian Țopescu.

„Mi-a povestit cât de greu îi era să reziste acolo, cum era atacată constant de șefi ai postului că nu e „pe linie”. O voiau dată afară – n-au apucat, a plecat ea”, mărturisește Cristian Tudor Popescu. 

Gazetarul îi cataloghează drept ipocriți pe cei de la Antena 3.

„La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei”, a completat gazetarul.

Mircea Badea se numără printre jurnaliștii de la Antena 3 care au reacționat în cazul Cristinei Țopescu. Astfel că, după ce a fost criticat de CTP, Badea a venit cu replica:

„Uite CTP, cum facem, ca să stai liniștit și să nu te mai zvârcolești aiurea: în cazul (puțin probabil) în care o sa crăpi înaintea mea, îți promit că n-o sa am niciun cuvânt bun despre tine. Ok? Marș!”, a postat Mircea Badea pe Facebook.

În perioada 2013-2017, Cristina Țopescu a lucrat la Antena 3, de unde s-a retras învocând motive personale.

După anunțul morții Cristinei Țopescu, Mircea Badea și-a exprimat regretul: „E fără doar și poate o știre șocantă din toate motivele. Sigur că am cunoscut-o pe Cristina Țopescu, am interacționat de multe ori în direct. Îmi aduc aminte de o emisiune de prin 2013 când ne-a dat ocazia, în direct, și mie și lui Gâdea să avem grijă de niște căței care nu aveau stăpân și care erau într-o situație dificilă. Ne-a dat ocazia să ne implicăm (…). Era fără doar și poate un jurnalist, un om absolut sincer în ceea ce făcea. Eu, de cele mai multe ori, m-am situat pe contrasensul opiniilor sale. Am avut puncte de vedere contrare în foarte multe situații, dar cu siguranță, punctele sale de vedere erau sincere. Credea cu foarte multă pasiune în fiecare vorbă pe care o rostea și nu avea nici coordonări ascunse, nici o agendă complexă, ci una a propriilor convingeri. Lucru care este foarte rar și pentru care am respectat-o întotdeauna. Chiar dacă, repet, de foarte multe ori am avut puncte de vedere contrare. Era evident că ea întotdeauna vorbea ceea ce gândea, ceea ce simțea (…) Atât de nedereaptă și de șocantă mi se pare această știre încât mă revolt din fiecare celulă a corpului meu, deși inutil”, a declarat Mircea Badea. 


 

 

Inchide