Momentul în care teroristul de la cafeneaua din Paris s-a detonat, surprins de camerele de supraveghere. IMAGINI ȘOCANTE

Momentul în care teroristul de la cafeneaua din Paris s-a detonat, surprins de camerele de supraveghere. IMAGINI ȘOCANTE
Publicat: 26/04/2016, 09:57

În imagini se vede cum teroristul Brahim Abdeslam, în vârstă de 31 de ani, intră într-o cafenea aglomerată și își detonează centura cu explozibil. Bărbatul a murit pe loc, dar clienții restaurantului s-au ales doar cu răni minore, scrie Daily Mail, citat de Pro TV.

Trupul lui Abdeslam a fost spulberat de suflul exploziei, așa că anchetatorii francezi au reușit să-l identifice doar după expertiza unei amprente.

Brahim Abdeslam, fratele lui Salah Abdeslam, teroristul capturat în urmă cu o luna la Bruxelles, era născut și crescut în Belgia. La atentatele din Paris a participat și Salah Abdeslam, care urma să comită un atac în fața Stade la France, dar centura lui nu s-a detonat din cauza unei defecțiuni.

Atacul din cafenea a avut loc în aceeași seară cu masacrul în care au murit 130 de persoane în atentatele din centrul Parisului, dintre care cele mai multe victime s-au înregistrat în atacurile armate de la sala de spectacole Bataclan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase