Nostradamus, profeții cutremurătoare pentru 2020. Multe din ele vizează și România

Redactor:
Gandul
Nostradamus, profeții cutremurătoare pentru 2020. Multe din ele vizează și România
Prezicătorul Nostradamus a avut profeții pentru 2020 și multe din ele vizează și țara noastră. În scrierile sale, Nostradamus face referire la schimbările care vor afecta țări, popoare - vizate de calamități și explozia tehnologică. România, alături de alte țări din Europa, va fi vizibil afectată de modificările climatice.

Despre România, Nostradamus a spus că va fi afectată de schimbările climatice, dar va înregistra o prosperitate nemaiîntâlnită în anii vitori.

Marea Britanie va avea un nou rege, după moartea Reginei Elisabeta. Nostradamus prezice și o creștere a numărului de furtuni, uragane și tornade ce vor lovi puternic SUA.

O altă problemă semnalată în urmă cu secole întregi de Nostradamus este cea a topirii ghețarilor Antarcticii, care va duce la creșterea alarmantă a nivelului mării.

Omenirea se va confrunta cu inundații, uragane, înmulțirea refugiaților, a războaielor, lipsa de apă și hrană. Viitorul profețit de Nostradamus seamănă cu o scenă apocaliptică din „Mad Max”.

Europa va fi lovitp de cutremure majore, iar statul american California va dispărea sub ape. Turcia va fi lovită de un seism devastator de 7,4 grade pe scara Richter.

Încă din timpurile străvechi, Nostradamus și-a imaginat o lume profund afectată de tehnologie: oamenii se vor plimba pe străzi cu microprocesoare (cipuri) implantate în corp (o profeție ce a devenit deja realitate, măcar în fază experimentală).

Inchide