Oferte Crăciun și Revelion 2015. Cât costă un sejur de trei nopți la hotel în Poiana Brașov

Oferte Crăciun și Revelion 2015. Cât costă un sejur de trei nopți la hotel în Poiana Brașov
Publicat: 14/12/2014, 11:59
Actualizat: 06/11/2019, 14:42

Oferte Crăciun și Revelion 2015.La Predeal, ofertele de cazare pentru Crăciun variază între 40 și 155 de lei pe noapte, iar multe pensiuni au doar oferte pentru închirierea întregii vile. La Poiana Brașov, prețurile sunt mult mai mari, un sejur de trei-patru zile pornind de la 450-500 de lei. De Revelion, tarifele sunt duble.

Prețurile la majoritatea unităților de cazare au rămas la fel ca anul trecut, iar hotelierii oferă, în principal, pachete pentru minimum trei nopți de cazare, în care sunt incluse diverse facilități, în funcție de specificul fiecărei unități hoteliere.

Cei care preferă o alternativă mai ieftină pot opta pentru închirierea unei pensiuni. De exemplu, la o pensiune de două margarete din localitatea Săcele, la 12 kilometri de Brașov, oferta pentru Crăciun este de 50 de lei de persoană pe noapte, fără masă inclusă, însă cu bucătărie complet utilată. Pentru Revelion, pensiunea a fost rezervată în totalitate.

La o pensiune de trei margarete din Timișul de Sus, prețul pentru o noapte de cazare pentru o persoană este de 85 de lei, în pachetul de Crăciun fiind inclus micul dejun, meniul tradițional, accesul la saună și la sala de fitness, precum și o reducere de 50% la Paradisul Acvatic din Brașov pe toată durata sejurului. De asemenea, va fi organizat un foc de tabără, iar copiii între 6 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50% la cazare (mese incluse și pat suplimentar).

În municipiul Brașov, proprietarul unei pensiuni din centrul istoric al orașului oferă spre închiriere de Crăciun întreaga unitate de cazare, care are șase camere, la prețul de 1.000 de lei pe zi. Pentru Revelion, unitatea se închiriază integral pentru patru nopți, la prețul de 6.440 de lei.

Tot în Brașov, în special pentru tineri, există și posibilitatea cazării la un hostel în centrul istoric. Pentru Crăciun, prețurile sunt curpinse între 45 și 54 de lei pe noapte de persoană, fără masă, în funcție de numărul de locuri în cameră. De Revelion, însă, hotelul este rezervat în întregime.

În schimb, la hotelurile de trei stele din Brașov prețurile pornesc de la 60 de lei de persoană pe noapte, iar la un hotel de patru stele tot din Brașov prețul pentru minivacanța de Revelion este de 200 de lei de persoană pe noapte sau 578 de lei de persoană pentru trei nopți.

Oferte Crăciun și Revelion 2015.În Poiana Brașov, prețurile sunt semnificativ mai mari

Astfel, la o pensiune de trei margarete un sejur de patru nopți pentru vacanța de Crăciun costă 788 de lei de persoană, fiind incluse cina festivă, de la care nu vor lipsi colindătorii, cadouri de la Moș Crăciun pentru copii, mic dejun și prânz tradițional în ziua de Crăciun, dar și 50% reducere la plimbări cu sania trasă de cai în Poiana Mică și distracție în zăpadă cu vin fiert, țuică fiartă și „pomana porcului” la ceaun. Pentru perioada de Revelion, pensiunea a fost închiriată în întregime.

La o altă pensiune, de patru margarete, mai există locuri doar pentru Revelion, în timp ce pentru Crăciun a fost închiriată în întregime. Pentru vacanța de Revelion, prețul pentru patru nopți este de 900 de lei de persoană, cu cină de Revelion și petrecere cu surprize.

Un hotel de trei stele tot din Poiana Brașov oferă o vacanță de Crăciun la prețul de 560 de lei de persoană pentru trei nopți, iar pentru Revelion prețul se dublează, ajungând la 1.200 de lei de persoană, fiind inclusă cina festivă de Revelion și cina tradițională de 1 ianuarie.

La un hotel de patru stele din stațiune, la prețul de 250-300 de euro pentru cinci nopți de cazare pentru o persoană în perioada Crăciunului, turiștii au incluse în preț cazarea, micul dejun și cina festivă de Crăciun, dar și spectacole pentru copii, divertisment și recitaluri de muzică ușoară și populară în fiecare seară. Copiii vor avea parte și de vizita lui Moș Crăciun în seara de Ajun. Același hotel oferă un pachet de Revelion la prețuri cuprinse între 900 și 1.500 de euro pentru șase nopți de cazare pentru o persoană, cu demipensiune și cină festivă de Revelion, la care se adaugă diverse programe de divertisment pentru copii și adulți, acces la piscină și saună.

La Predeal, ofertele de cazare pentru Crăciun variază între 40 și 155 de lei pe noapte pe cameră, sejurul minim fiind de cinci nopți, iar pentru Revelion prețul este cuprins între 350 și 500 de lei pe noapte pentru o cameră, fără alte facilități incluse.

La o pensiune de patru stele, pachetul de Crăciun care cuprinde patru nopți de cazare costă 564 de lei de persoană, cu cină tradițională și tăierea și pregătirea porcului în ajunul Crăciunului, cu țuică și vin fiert, șorici și pomana porcului cu mămăliguță. La aceeași pensiune, pentru Revelion, un sejur de minim trei nopți ajunge la 1.170 de lei de persoană, fiind incluse cina festivă, micul dejun și petrecerea cu artificii în noaptea dintre ani.

Multe pensiuni din Predeal au doar oferte pentru închirierea întregii vile. Astfel, o vilă de trei stele din stațiune, formată din șapte camere, poate fi închiriată de Revelion cu 10.500 de lei pentru cinci nopți.

O alternativă mai ieftină de petrecere a sărbătorilor de iarnă vine de la pensiunile cuprinse în ANTREC, care pentru perioada de Crăciun au fost rezervate în proporție de 60%. O cameră dublă poate fi închiriată la prețuri între 150 și 200 de lei pe zi, fără masă inclusă, iar pentru un sejur de trei nopți, cu toate mesele incluse și meniu tradițional, prețul este de aproxiamtiv 600 de lei de persoană, potrivit președintei ANTREC Brașov, Maria Stoian. Turiștii care aleg această variantă vor putea merge la colindat și se vor putea plimba prin sat cu săniile trase de cai sau boi.

Pentru Revelion, unitățile de cazare au fost rezervate în proporție de 70%, iar prețurile variază între 250 și 350 de lei de persoană pentru o noapte, cu demipensiune sau pensiune completă, masa festiva de Revelion, băuturi tradiționale din partea casei, foc de tabără, grupuri de colindători, dar și servicii tip spa/relaxare.

Oferte Crăciun și Revelion 2015. Oferta ANTREC

ANTREC pune la dispoziție circa 3.000 de locuri de cazare în localități precum Bran, Moeciu, Poiana Mărului, Râșnov, Zărnești, Săcele sau Bunești.

Turiștii care ajung la munte de Crăciun și de Revelion se vor putea distra și pe pârtiile din Poiana Brașov sau Predeal, cu condiția să fie zăpadă. O urcare sau o coborâre cu telecabinele din Poiana Brașov costă 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii între 6 și 12 ani. Urcarea și coborârea costă 35 de lei pentru adulți și 17 lei pentru copii. În ceea ce privește accesul cu cartele cu puncte la telecabine, telegondolă, telescaune și teleschiuri, cea mai ieftină, de 6 puncte, este 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii, iar cea mai scumpă, cu 240 de puncte, este 530 de lei pentru adulți și 290 de lei pentru copii.

De asemenea, iubitorii sporturilor de iarnă pot opta și pentru abonamente la transportul pe cablu, care diferă în funcție de ore, prețul încadrându-se între 60 și 100 de lei. Pe zile, un abonament de o zi cu urcări nelimitate costă 140 de lei (80 de lei pentru copii), iar pentru 10 zile din sezon, consecutive sau nu, 1.000 de lei (600 de lei pentru copii).

Deși pe principalele pârtii din Poiană se schiază deja, sezonul de schi va fi deschis oficial, ca în fiecare an, în primul weekend de dinaintea Crăciunului.

Turiștii care vor să închirieze echipament de schi (clăpari și schiuri) trebuie să scoată din buzunar între 35 și 45 de lei, un echipament de snowboard (boots și placă) costă tot între 35 și 45 de lei, iar prețul unei sănii este de 10-20 de lei. Unele centre de închiriere oferă bonus, pentru copii, cască de protecție.

Brașovenii și turiștii pot opta și pentru cursuri de cinci zile de schi. Prețul unui curs de cinci zile, câte două ore pe zi, pentru trei persoane, este de 1.500 de lei, pentru două persoane între 1.200 și 1.400 lei și pentru o singură persoană – 800 de lei. Pentru copii, prețul unei ședințe cu monitorul de schi este între 50 și 70 de lei. În preț este inclus echipamentul, skypass-ul, instructorul și transportul din Livada Poștei până în Poiană și înapoi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine