Oferte Crăciun și Revelion 2015. Crăciun în Bucovina, cu bucate tradiționale și vizite la mănăstiri

Oferte Crăciun și Revelion 2015. Crăciun în Bucovina, cu bucate tradiționale și vizite la mănăstiri
Publicat: 14/12/2014, 12:04
Actualizat: 09/04/2019, 05:34

Oferte Crăciun și Revelion 2015. Multe dintre pensiunile și hotelurile din Bucovina au pachete turistice de Crăciun și de Revelion vândute încă din luna septembrie, însă există și unități de cazare care mai au oferte disponibile. Ofertele turistice includ, pe lângă cazare și masă, și pachete SPA, cu masaj, hidromasaj, saună sau salină.

La o pensiune de patru margarete din Dorna Candrenilor, pachetul turistic de Crăciun costă 1.000 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare, cu demipensiune, program de colinde, prânz barbeque, foc de tabără, plimbare cu sania, program cu cor de colinde, dar și acces la piscină, saună, salină, jacuzzi sau la sala de fitness.

La aceeași pensiune, de Revelion, pentru patru nopți de cazare tariful este de 2.000 de lei de persoană, iar turiștii beneficiază de SPA, plimbări cu sania trasă de cai, petreceri în noaptea de Revelion și în seara de 1 ianuarie cu program artistic, foc de artificii, DJ și jocuri interactive.

Turiștii care vor merge la Vatra Dornei se pot caza la un hotel de patru stele care oferă de Crăciun pachete de trei sau cinci nopți de cazare cu demipensiune la prețuri cuprinse între 655 de lei și 1.408 lei, fiind inclus și accesul la un centru SPA.

La același hotel, oferta de Revelion cu patru nopți de cazare și mic dejun inclus este cuprinsă între 1.250 de lei și 1.872 de lei. Prețurile diferă în funcție de opțiunile turiștilor, masa festivă dintre ani costând 350 de lei. De asemenea, turiștii pot beneficia, contra cost, și de masaj terapeutic, hidromasaj cu alge marine, masaj de relaxare sau masaj cu uleiuri esențiale și baie cu lapte și miere și împachetări cu argilă.

La un alt hotel de patru stele din Vatra Dornei, pachetul turistic de Revelion pentru cinci nopți de cazare cu demipensiune costă între 2.340 de lei și 2.640 de lei de persoană, turiștii beneficiind de plimbare cu telescaunul și grătar pe platoul alpin de unde începe pârtia, de cină festivă de Revelion și de carnaval de 1 ianuarie cu program artistic. Totodată, turiștii pot avea acces la piscină, saună finlandeză, sauna umedă și sală de fitness.

Oferte Crăciun și Revelion 2015. Sărbători la Gura Humorului

La un hotel de patru stele din Gura Humorului, prețul unui pachet turistic de Crăciun care include patru nopți de cazare cu demipensiune, grătar în aer liber și berbecuț la proțap variază între 1.400 de lei și 1.900 de lei de persoană. Pentru Revelion turiștii trebuie să plătească între 2.000 și 3.000 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare cu demipensiune. Oferta include participare la tăierea porcului, o serbare câmpenească cu grătare și balmoș, foc de tabără și un spectacol cu formații artistice bucovinene.

La Voroneț, la o pensiune de patru margarete, de Crăciun, pachetul cu demipensiune costă 1.400 de lei de persoană și include patru nopți de cazare și cinci zile de „mese îmbelșugate, ospitalitate bucovineană și tradiții respectate cu sfințenie”.

Pachetul cu demipensiune de Revelion costă 1.600 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare, oaspeții fiind așteptați cu plăcinte poale-n brâu și cu un păhărel de palincă sau afinată, iar micul dejun va cuprinde produse tradiționale, în timp ce cina va avea câte un meniu special în fiecare seară. În noaptea de Revelion, atmosfera va fi întreținută cu muzică, șampanie, urători și foc de artificii.

La o pensiune din Sucevița, un sejur de Crăciun cu trei nopți de cazare și demipensiune costă 1.250 de lei de persoană. Oferta include și masă festivă, cu bucate tradiționale bucovinene, în timp ce de Revelion, pentru perioada 29 decembrie -2 ianuarie, prețul este de 1.800 de lei de persoană, iar turiștii se pot plimba cu sănii trase de cai și pot primi vizita colindătorilor. Totodată, turiștii sunt îmbiați cu mâncăruri tradiționale bucovinene, iar la cina festivă din seara de Revelion vor fi foc de artificii, spectacol cu colindători și muzică live. Cina câmpenească din seara de 1 ianuarie este organizată în foișorul în stil rustic, cu bufet cu preparate de casă, grătar, bulz moldovenesc, varză călită cu pulpă de rață confiată, țuică fiartă și vin fiert. Turiștilor li se pun la dispoziție piscină, saună, sală de sport, masă de ping-pong și de biliard.

Oferte Crăciun și Revelion 2015. Ofertele din Rădăuți șiCâmpulung Moldovenesc

În Rădăuți, la un hotel de patru stele, pentru trei nopți de cazare de Crăciun oferta este cuprinsă între 1.300 și 1.600 de lei de persoană, turiștii putând vizita mănăstirile Putna, Sucevița, Moldovița, Voroneț și Dragomirna și participa la programe artistice. De Revelion, pachetul turistic costă între 1.950 de lei și 2.100 lei de persoană, turiștii beneficiind de program artistic, tiroliană sau participarea la realizarea unui om de zăpadă. În noaptea de Revelion, turiștii vor putea petrece cu o formație locală, vor avea parte de un foc de artificii, iar de 1 ianuarie se organizează o nouă petrecere.

La o pensiune de patru stele din localitatea Vama, de Crăciun oferta turistică pentru cinci nopți de cazare este cuprinsă între 1.690 de lei, iar turiștii sunt invitați la pomana porcului, la plimbări cu sania trasă de cai și să deguste bucate bucovinene. Mâncărurile servite în timpul acestui sejur sunt specifice sărbătorilor de iarnă, după rețete tradiționale bucovinene. De Revelion, pentru cinci nopți, prețul este de 1.990 de lei de persoană, turiștii beneficiind de meniu după tradiția locală bucovineană, de plimbări cu sania trasă de cai, grătar pe zăpadă, vin și țuică fiartă, bucovineană cu lăutari, dar și de obiceiuri de iarnă cu urători.

În Câmpulung Moldovenesc, la un hotel de trei stele oferta de Crăciun este de 750 de lei de persoană, cu trei nopți de cazare în regim de demipensiune. Turiștii beneficiază de degustări de produse tradiționale, prânz festiv de Crăciun și de o cină dansantă. De Revelion, la același hotel, pachetul turistic este cuprins între 1.900 de lei și 2.200 de lei pentru un cuplu, iar turiștii vor putea beneficia de pomana porcului, festival de datini și obiceiuri, vizită la Muzeul lemnului din Câmpulung Moldovenesc, dar și de petrecere de Revelion și de carnaval în 1 ianuarie.

În perioada sărbătorilor de iarnă, turiștii care vin în Bucovina sunt în special din București, Constanța sau Galați, dar și din județele apropiate, Botoșani, Vaslui sau Iași.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Mulți români riscă amenzi de 1 mai. Unde se poate ieși la grătar
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji