OFERTE PAȘTE 2014. La Poiana Brașov, prețurile pentru un sejur de patru zile, de Paște, încep de la 121 de euro

OFERTE PAȘTE 2014. La Poiana Brașov, prețurile pentru un sejur de patru zile, de Paște, încep de la 121 de euro
Publicat: 03/04/2014, 13:03

OFERTE PAȘTE 2014. Pensiunile și hotelurile din județul Brașov sunt rezervate, în prezent, în proporție de 70 la sută, însă hotelierii se așteaptă ca acestea să fie pline, mai ales că ortodocșii și catolicii vor sărbători Paștele în aceeași perioadă.

„Cred că anul acesta vom avea pensiunile pline, ținând cont că Paștele catolic și cel ortodox sunt sărbătorite în același timp. Ne așteptăm la un aflux mare de turiști în zona Brașovului, la Prejmer sau Râșnov”, afirmă Marilena Stoian, președintele Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

În județul Brașov, ANTREC pune la dispoziție aproximativ 3.000 de locuri de cazare în Bran, Moeciu, Poiana Mărului, Râșnov, Zărnești, Săcele sau Bunești.

Prețurile la pensiunile din rețeaua ANTREC pornesc de la 790 de lei pentru două persoane, pentru un sejur de trei nopți și ajung până la 1.200 de lei, în funcție de numărul de nopți de cazare.

„În general, cele mai căutate sunt pachetele cu trei nopți de cazare, cu demipensiune și masa de Paște inclusă, iar prețurile pornesc în general de la 790 de lei camera pentru un sejur de trei nopți, dar ajung și la 1.000 – 1.200 de lei, în funcție de câte nopți de cazare preferă turiștii”, spune Ioana Dodiță, reprezentant ANTREC Brașov.

OFERTE PAȘTE 2014. Turiștii care aleg să petreacă Paștele în județul Brașov pot opta și pentru alte unități de cazare

De exemplu, la o pensiune de două margarete din Râșnov prețul de cazare pentru o persoană este de 45 de lei pentru o noapte, fără masă inclusă, turiștii având la dispoziție bucătărie utilată unde își pot prepara singuri mâncarea. Unitatea se poate închiria unui grup, dar și individual.

Turișii pot beneficia de o ofertă similară și la o pensiune de trei margarete din Moeciu de Jos, prețul fiind de 50 de lei pe noapte pentru o persoană, cu pachet pentru minimum patru nopți.

Cei care nu vor să aibă grija meselor se pot caza la un hotel de trei stele din Bran, unde pensiunea completă și masa festivă de Paște costă 185 de lei pe noapte pentru o persoană, cu un sejur de minimum două nopți.

Și la Predeal turiștii pot găsi prețuri mici la cazare. Astfel, la o vilă de două margarete prețul pentru camera dublă matrimonială este de 35 de lei pe noapte de persoană, iar camera dublă superioară costă 38 de lei pe noapte pentru o persoană. Tot în Predeal, la o pensiune de două margarete de la Cota 1200 pachetul de Paște, cu minimum trei nopți cazare și masa festivă inclusă, pornește de la 60 de lei pe noapte de persoană.

Celor care optează pentru pensiuni de trei margarete, tot la Predeal, li se oferă pachete cu cazare, mic dejun și cină festivă la prețuri între 150 și 170 de lei pe noapte de persoană, pentru minimum trei nopți.

Cea mai scumpă stațiune din județul Brașov rămâne Poiana Brașov. Aici, la o vilă de trei margarete tariful pentru o noapte de cazare este de 100 de lei de persoană, fără masă inclusă, cu posibilitatea închirierii întregii vile, care are opt locuri disponibile, la prețul de 500 de lei pe noapte.

Hotelierii din Poiană vin cu diverse oferte, în special pentru familiile cu copii, pentru care au pregătit diverse surprize de Iepuraș.

De exemplu, la un hotel de patru stele prețurile pornesc de la 121 de euro pentru un pachet cu trei nopți de cazare în cameră dublă pentru o persoană și ajung la 248 de euro de persoană pentru cinci nopți de cazare în apartament. Turiștii care aleg această variantă vor fi întâmpinați în noaptea de Paște cu ouă roșii, cozonac, pască și vin roșu, iar copiii vor primi cadouri.

Un alt hotel de trei stele oferă un pachet cu trei nopți de cazare la prețul de 128 de euro de persoană cu mic dejun inclus, iar după slujba de Înviere la biserica de lemn din Poiana Brașov turiștii vor fi întâmpinați cu produse tradiționale de Paște.

Tot la un hotel de patru stele din stațiune, prețurile sunt între 189 de euro și 419 euro de persoană pentru sejururi de cinci sau șapte nopți. Pachetul include, cazarea, cină specială de Înviere, „dejun pascal tradițional” și cină cu petrecere, precum și acces zilnic la piscină, saună, fitness și jacuzzi. Pentru cei mici, în fiecare seară, începând cu ora 20.30, vor fi organizate „petrecere cu personaje din povești”, „club pascal de creație cu concurs de ouă încondeiate cu diplome și premii” sau „vânătoare de ouă” în prima zi de Paște. De asemenea, la sosire turiștii vor găsi în apartamente cadouri surpriză și coșuri cu fructe.

La o vilă de trei margarete din Poiană, prețurile sunt între 99 și 113 euro de persoană în cameră dublă pentru trei nopți de cazare, cu mic dejun inclus și „demipensiune în sistem fișă cont de 9 euro de persoană pentru o masă pe zi”. În noaptea de Înviere, turiștii pot asista la slujba de la bisericuta de lemn „Nașterea Sfântului Ioan Botezatorul”, după care sunt așteptați la vilă cu o gustare cu ouă roșii, cozonac și vin. Pentru dejunul festiv din prima zi de Paște turiștii mai trebuie să plătească 20 de euro de persoană și 10 euro pentru copii, la restaurantul din vilă.

De asemenea, un hotel de cinci stele din stațiune oferă un sejur de Paște la tarife care încep de la 149 de euro pe noapte de persoană, în ofertă fiind incluse mese festive, acces la saună, jacuzzi și piscină, precum și surprize pentru copii.

OFERTE PAȘTE 2014. Oferte de cazare în oraș

Turiștii care preferă să petreacă sărbătorile în oraș, la Brașov, pot găsi cazare la o pensiune de trei margarete la prețul de 399 de lei de persoană pentru trei nopți. O altă vilă de trei margarete are ofertă doar pentru închirierea întregii pensiuni, tariful de cazare fiind 50 de lei de persoană pe noapte pentru un grup de minimum 12 persoane și maximum 20 de persoane.

La un hotel de patru stele din Brașov, oferta de Paște este de 290 de lei de persoană pentru două nopți de cazare sau 400 de lei de persoană pentru trei nopți, cu mic dejun inclus, gustare dupa slujba de Înviere, masă festivă în ziua de Paște, dar și acces la saună și fitness.

În ceea ce privește minivacanța de 1 Mai, reprezentanții Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural spun că proprietarii pensiunilor se concentrează acum mai mult pe pachetele turistice de Paște și nu au lansat încă ofertele pentru 1 Mai.

De asemenea, nici hotelierii nu au venit deocamdată cu oferte pentru 1 Mai, ci doar pentru perioada de Paște, unde data de intrare este 18 aprilie, iar cea de ieșire 25-26 aprilie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația