OFERTE PAȘTE 2014. Pe litoral, tarifele pentru o noapte de cazare, de Paște, încep de la 50 de lei

OFERTE PAȘTE 2014. Pe litoral, tarifele pentru o noapte de cazare, de Paște, încep de la 50 de lei
Publicat: 03/04/2014, 13:15
Actualizat: 06/04/2019, 00:13

OFERTE PAȘTE 2014. Cei care aleg să meargă de Paște în stațiunea Mamaia vor plăti pentru o noapte de cazare 50 de lei de persoană la un hotel de două stele, fără mic dejun inclus.

Tarifele cresc la hotelurile de trei și patru stele, cu prețuri care încep de la 88 de lei, respectiv 187 de lei de persoană pe noapte pentru minimum două nopți de cazare, cu micul dejun și masa de Paște incluse. Tot la un hotel de patru stele din Mamaia, dar la prețuri care pornesc de la 448 de lei de persoană pe noapte, turiștii au all inclusive, în tarif fiind incluse și masa în ziua de Paște, dar și accesul la piscină, saună, jakuzzi, fitness. Turiștii care optează pentru acest hotel vor putea beneficia și de „duș emoțional”, „duș cervical”, tratamente SPA, masaj cu pietre vulcanice, dar și excursii la obiective de interes turistic din Dobrogea.

OFERTE PAȘTE 2014. Eforie

La Eforie, prețurile încep de la 60 de lei de persoană pe noapte, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, pentru minimum două nopți de cazare, și de la 328 de lei de persoană pe noapte la un hotel de patru stele, unde regimul de cazare este de demipensiune și include și un prânz festiv de Paște, „întâmpinare cu pască, ouă roșii și cozonac după slujba de Înviere”, acces gratuit la piscina interioară, cu apă sărată din Lacul Techirghiol, fitness, saună și jacuzzi.

OFERTE PAȘTE 2014. Venus

În sudul litoralului, în stațiunea Venus, prețul pentru o noapte de cazare la un hotel de cinci stele începe de la 230 de lei de persoană cu demipensiune, pentru minimum trei nopți de cazare. Turiștii vor avea parte de prânz tradițional de Paște, urmat de o seară cu foc de tabără, berbecuț la proțap și degustare de vinuri. Și aici, în noaptea de Înviere turiștii vor fi așteptați cu ouă, pască, cozonac și vin roșu. În preț mai intră mic dejun în cameră, la cerere, acces gratuit la saună, sală de fitness, un masaj facial sau de relaxare, plimbări cu trăsura și echitație la herghelia de la Mangalia.

OFERTE PAȘTE 2014. Mangalia

Tot în sudul litoralului, turiștii pot alege un hotel de trei stele din Mangalia, unde au de plătit de la 88 de lei de persoană pe noapte, pentru cel puțin trei nopți de cazare, având micul dejun inclus.

Reprezentanții Asociației Litoral – Delta Dunării spun însă că nu au așteptări foarte mari în ceea ce privește numărul turiștilor care aleg să vină la mare de Paște.

„Sunt oferte de Paște și pe litoral, dar nu este un moment de la care chiar să avem așteptări și pe care să ne concentrăm atenția. Nu este o organizare specială, ci pur și simplu sunt câteva oferte pe care hotelierii le lansează. Sunt familii de români care aleg marea, în România, dar aici trebuie să vedem și cum se va anunța vremea. Paștele nu este momentul de la care noi avem așteptări prea mari, nefiind un moment în care litoralul să fie o destinație aleasă de români. De Paște, la noi în țară românii merg de obicei în destinațiile cu tradiție – Bucovina, Transilvania, Maramureș sau Valea Prahovei, desigur. Iar dacă vor să iasă în afara țării aleg o destinație ieftină și în apropiere – Bulgaria”, afirmă președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

OFERTE PAȘTE 2014. 1 Mai

În schimb, hotelierii de pe litoral se așteaptă la peste 30.000 de turiști de 1 Mai, când se și deschide oficial sezonul estival.

„La 1 Mai ne așteptăm să avem peste 30.000 de turiști, cum s-a întâmplat și în ultimii ani. Dacă vremea va fi frumoasă, sunt convinsă că vom depăși 30.000 de turiști. Vom avea, bineînțeles, și foarte multe evenimente: Parada Litoralului Românesc, cu mașini de epocă, mașini de teren, motocicliști, concerte în aer liber și jocuri pe plajă. Seara se dă startul sezonului de clubbing. Noi vom organiza tot felul de evenimente, spectacole și petreceri surpriză, și sunt convinsă că vom da startul sezonului în forță”, mai spune Corina Martin.

OFERTE PAȘTE 2014. Mamaia

Pentru minivacanța de 1 Mai, tarifele pornesc, în stațiunea Mamaia, de la 56 de lei de persoană pe noapte la un hotel de două stele, 90 de lei de persoană pe noapte la un hotel de trei stele și de la 105 lei de persoană pe noapte la hotel de patru stele, în preț fiind inclus micul dejun.

La Eforie, turiștii pot alege un hotel de trei stele, unde tarifele sunt de la 35 de lei de persoană pe noapte, fără mic dejun, sau 69 de lei de persoană pe noapte cu mic dejun. Cei care aleg un hotel de patru stele vor avea de plătit 47 de lei de persoană pe noapte, fără mic dejun.

OFERTE PAȘTE 2014. Neptun-Olimp, Venus

Tarifele sunt ușor mai mari în stațiunile Neptun – Olimp și Venus, unde pot depăși 200 de lei de persoană pentru o noapte de cazare.

Astfel, pentru un hotel de două stele, turiștii vor trebui să scoată din buzunar de la 30 de lei de persoană pentru o noapte, fără mic dejun, pentru minimum patru nopți de cazare, însă pot opta și pentru un hotel de trei stele, unde, pentru cel puțin trei nopți de cazare, dar cu mic dejun inclus, vor trebui să achite de la 50 de lei de persoană pe noapte.

Turiștii care au la dispoziție un buget mai mare pentru minivacanța de 1 Mai pot alege un hotel de cinci stele din Venus, unde pentru prețuri care încep de la 230 de lei de persoană pe noapte, pentru minimum trei nopți de cazare, cu demipensiune, vor avea parte și de o „petrecere tematică”, mic dejun în cameră, la cerere, foc de tabără și degustare de vinuri, acces gratuit la saună și sala de fitness, masaj, plimbări cu trăsura, echitație la Herghelia Mangalia.

Cătălin Legănel, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își...
Mega-surpriză la show-ul Antenei! Ei sunt câștigătorii de la 'Te cunosc de undeva'
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii...
Mara Bănică, transformată TOTAL după ultimele operații estetice. Fanii abia o recunosc
Câţi bani au românii în Pilonul II de pensii. Suma e de 3 ori mai...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Accident mortal în județul Suceava! Un bărbat și-a pierdut viața și altul este în stare...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
O simplă modificare a unei mese poate aduce beneficii pacienţilor cu afecţiuni hepatice
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare...
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul lui Florin Piersic Jr. care i-a revoltat pe admiratorii tatălui său, maestrul Florin Piersic
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Test de cultură generală. Care este cea mai practicată religie din lume?
×