(P) Cum să-ți recapeți vitalitatea părului după căderea acestuia?

Publicat: 31/03/2015, 14:55
Actualizat: 31/03/2015, 14:55

Știți de ce vă cade părul, se rupe și începe să se despice cu toate că folosiți șampon și balsam chipurile „potrivite pentru tipul vostru de păr”? Vă aplicați și măști de păr, dar nimic nu se schimbă!

Adevărul despre păr

Nu veți reuși să rezolvați problema doar prin aceste mijloace, pentru că ele acționează la suprafață – asupra părții moarte a firului de păr. Adevărata soluție necesită și îngrijirea părții vii a firului de păr – hrănirea bulbului. Bulbul se găsește în interiorul firului de păr și se hrănește tot din interior, prin sânge.

După ce a ajuns la o formă gravă de cădere a părului, fermecătoarea olteancă Elena Stoian nu a disperat, ci a început să caute soluții pentru a-și recăpăta coafura scurtă preferată. Iar în final a reușit! Vedeți cum:

Deja am fire de păr nou ieșite

Înainte cu aproximativ doi ani începusem să am pete de chelie și au început chinurile: mă frecam cu usturoi, îmi aplicam tratament cu șampoane medicinale, măști de păr cu suc proaspăt stors din ceapă (un miros groaznic) și multe altele. Căutând sfaturi pe Internet, am dat peste produsele Visislim. M-am hotărât să încerc Visislim BEAUTY și nu am dat greș.

Deja după două luni cu Visislim BEAUTY aveam fire de păr nou ieșite.Visislim BEAUTYmi-a refăcut părul deteriorat și acesta a încetat să mai cadă. Mi-a dat posibilitatea să pot avea din nou părul scurt, așa cum îl aveam înainte. Problemele au încetat și am descoperit că nu sunt singura cu această problemă, nu sunt eu „Excepția”.

Explicații despre cum acționează Visislim BEAUTY pentru a avea astfel de rezultate incredibile, o să ne dea dr. Nadia Toseff, specialist dermatolog:

Ajutor de nădejde în lupta împotriva căderii părului

„Visislim BEAUTY este un produs extrem de eficient în lupta cu problemele ce ne afectează părul. Acesta are o compoziție unică lichidă, ce include un complex echilibrat de uleiuri vegetale, vitamine și antioxidanți. Este conceput în totalitate pe bază de produse naturale – ulei din Limba-mielului (borago), ulei din Luminița-nopții, ulei din germeni de grâu, vitaminele A și D3, seleniu și antioxidanți. Toate ingredientele au efect dovedit clinic.

Produsul ajută pentru depășirea problemelor cu mătreața și căderea părului, prin întărirea legăturii între pielea capului și rădăcina firului de păr. Visislim BEAUTY îmbunătățește structura pielii, prin inițierea procesului de regenerare de noi celule ale pielii. Sprijină circulația sângelui în scalp și asigură sănătatea și creșterea normală a părului și unghiilor, îmbunătățind funcția proteinelor keratină și colagen.Visislim BEAUTYeste potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.”

Datorită ingredientelor speciale naturale, Visislim BEAUTY are o influență foarte bună și asupra problemelor cum ar fi căderea sezonieră a părului, mătreața, despicarea și ruperea vârfurilor. Doar o lună este suficientă pentru readucerea la viață a părului, ne împărtășește asistenta medicală Luminița Tomescu. Aceasta a apelat la Visislim BEAUTY după ce și-a dat seama cât i s-a deteriorat părul după toate procedurile la care l-a supus și a rămas foarte încântată.

Mi-am reînviat părul în doar o lună

Din cauza procedurilor multiple la care mi-am supus părul în ultimii 10 ani, pur și simplu am rămas fără păr. În încercarea de a arăta cât mai bine am avut părul blond, după aceea castaniu, acum sunt brunetă. Am fost făcută permanent… și cine mai știe cum. Toate acestea mi-au „omorât” părul. Asta până când m-am decis să încerc Visislim BEAUTY.

A fost întâmplător. L-am cumpărat din greșeală, în locul unui produs scump pentru păr deteriorat. Am început să îl iau după ce am citit ingredientele și prospectul și m-am convins că produsul este complet natural. Banii oricum erau dați, măcar să-l utilizez. Am început destul de sceptică.

Însă după o lună părul meu pur și simplu a încetat să mai cadă, a devenit mai „viu”, și-a recăpătat strălucirea și a început să crească. De aceea am făcut întregul curs recomandat de 3 luni cuVisislim BEAUTY. Recomand tuturor celor care au aceeași problemă ca a mea, pur și simplu să-l încerce. Acum din nou mă simt bine, am încredere în mine și am un păr de invidiat. Și, oricât de sceptică aș fi, cred că într-adevăr există și produse bune pe piață.

Părul a încetat să-mi mai cadă

În urmă cu un an a început să-mi cadă masiv părul. Situația scăpase de sub control. Dimineața găseam pe pernă smocuri întregi de păr. Am încercat să scap de această problemă folosind tot felul de măști și balsamuri pentru hrănirea părului. Efect ZERO!!! Părul îmi cădea parcă mai tare.

Am aflat despre Visislim BEAUTY de la mama mea, care îmi spusese că este foarte mulțumită și că nu îi mai cade părul foarte mult. M-am hotărât că trebuie să îl încerc și eu. Nu aveam nimic de pierdut. Am început să îl iau și după 2 luni rezultatul era impresionant – părul deja nu-mi mai cădea! Am continuat să iau capsulele și în scurt timp am realizat că părul îmi creștea mai repede ca înainte, iar firul de păr era mai sănătos și mai elastic. Toate acestea datorită lui Visislim BEAUTY.

Doar acum puteți să primiți 3 cutii Visislim BEAUTY dacă achiziționați două! Veți obține pachetul promo special „Un nou look – o nouă șansă” doar din magazinul online al Vitaslim. Pachetul „Un nou look – o nouă șansă” este suficient pentru o lună întreagă.

Vedeți mai mult despre pachetul promoțional „Un nou look – o nouă șansă”

Studiați oferta „Un nou look – o nouă șansă”

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția