(P) Interviu cu expertul Cădar Marius: „Pariorii și operatorii online nu vor uita anul 2017″

Publicat: 17/01/2017, 10:42

Am stat de vorbă cu Cădar Marius, fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România, PariuriX.com, și totodată primul autor al unei cărți dedicate pariurilor tipărită în România, pentru a discuta despre previziunile pieței pariurilor de la noi din țară – o industrie care înregistrează creșteri constante în ultimii ani.

„Pariorii și operatorii online nu vor uita anul 2017!”,a spus expertul ce se bucură de peste 15 ani experiență în domeniu.

Reporter: Cum vedeți viitorul industriei de jocuri de noroc în acest an?

Cădar Marius: Am primit feedback pozitiv în acest început de an. Un număr foarte mare de jucători au lăsat casele de pariuri de cartier în favoarea agențiilor online – avantajele sunt mult prea mari și cele două forme de joc nu vor mai putea concura foarte mult timp. Totul se mută online, iar pariorii încep să înțeleagă aceste avantaje. Mă aștept ca piața pariurilor online să crească cu până la 20% în 2017.

Reporter: Cum credeți că vor evolua agențiile de pariuri online în comparație cu cele tradiționale?

Cădar Marius: Ultimele studii de piață ne arată că peste 10 milioane de români dețin un smartphone în acest moment. Dintre aceștia, peste 8 milioane folosesc internetul zilnic. Internetul mobil câștiga foarte mult teren în fața traficului venit din desktop, iar acest lucru se vede și în pariuri. În România ultimilor 5 ani s-au înregistrat creșteri clare în acest sens, de la an la an, iar lucrurile nu se vor opri aici. În următorii 5 ani de zile, majoritatea pariorilor vor juca online.

Reporter: Am înțeles din declarațiile dvs. anterioare că anul 2017 va fi unul dedicat educării, la ce v-ați referit atunci când ați spus acest lucru?

Cădar Marius: Am efectuat un sondaj în 2016 prin PariuriX.com, la care am avut aproape 5.000 de respondenți, care ne-a relevat faptul că pariorii de la noi din țară sunt printre cei mai needucați din Europa. În acest sens, am demarat diverse acțiuni și până astăzi am publicat 3 ghiduri online gratuite, în format digital, pe care orice pasionat le poate descărca de la adresa: pariurix.com/ghid-online.

 „GHID 2017 PARIURI ONLINE PARIURIX.COM

AM PRIMIT DE LA CĂDAR MARIUS ȘI RECOMANDĂRILE SALE CU PRIVIRE LA CASELE DE PARIURI ONLINE LICENȚIATE ÎN ROMÂNIA, LA CARE DORITORII POT JUCA 100% LEGAL ȘI FĂRĂ NICI UN FEL DE RISC:

Unibet PariuriX.com

Unibet este o agenție de pariuri online completă, care vă oferă posibilitatea de a juca poker, jocuri de cazinou (slots, ruletă, blackjack etc.), bingo și bineînțeles, pariuri sportive. Operatorul anului 2016 conform EGR Magazine dispune de o funcția Action Betting, prin intermediul căreia pasionații pot juca piețe super rapide, ce sunt remunerate extrem de rapid.

Betfair PariuriX.com

Betfair este un operator cunoscut în special pentru platforma sa de betting exchange. În plus, a lansat și o secțiune de Sportsbook, la care jucătorii pot să-și asigure biletele pentru a nu pierde la limită și pot închide în orice moment pariurile prin intermediul facilității de Cash Out, care poate fi parțial sau total, în funcție de dorința celui care se află în control.

Betano PariuriX.com

La Betano se pot plasa pariuri prin comandă vocală prin intermediul aplicației dedicate pentru iPhone și iPad. Oferta pentru meciurile de Liga 1 este vastă, se publică devreme și include opțiuni precum pariurile pe cornere sau pe cartonașe. Acest operator transmite zeci de mii de evenimente live video anual, printre care și partidele din primul eșalon al fotbalului românesc.

Netbet PariuriX.com

Netbet surprinde deseori prin oferte particulare create în jurul evenimentelor sportive de mare interes pentru jucătorii români. Oferta de pariuri live este de asemenea foarte bogată și dispune de numeroase piețe rapide și nu numai. Cea mai bună casă de pariuri din Europa Centrală și de Est în 2016 conform CEEGC include în oferta sa și curse de cai, poker sau jocuri de cazinou.

Sportingbet PariuriX.com

Sportingbet este una dintre primele agenții de pariuri 100% online. În luna septembrie a anului trecut, titratul operator britanic și-a lansat o nouă interfață, care este extrem de bine optimizată pentru navigarea de pe orice dispozitiv desktop și mobil. Aici se organizează un concurs de tip Pronosport, numit Predictorul Fotbalului, la care pot participa în mod gratuit toți utilizatorii activi.

Case de Pariuri Online - PariuriX.com

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”