POMOHACI versus Ordonanța Militară. Fostul preot încalcă restricțiile: Haideți mai aproape de mine! Haideți! Doamne ajută! – VIDEO

Redactor:
Gandul

Cristian Pomohaci a ieșit cu mai mulți tineri pe dealul de la Moșuni, unde are o fermă, la care s-a retras, deși autoritățile nu permit asemenea adunări, în perioada crizei de coronavirus!

Pomohaci și tinerii au ieșit să cânte pentru ca „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care trec prin necazuri și greutăți”. Fostul popă i-a îndemnat pe tineri să se apropie de el, pentru a transmite totul pe Facebook.

„Haidaţ, haidaţ aproape de mine, haidaţ”, le-a spus Pomohaci. „Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu. Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi”, a transmis fostul preot.

Măsurile luate prin ordonanța militară 3 din cauza pandemiei de coronavirus presupun izolarea la domiciliu, ieşirea doar în caz de necesitate şi interzicerea grupurilor mai mari de 3 persoane care nu stau la același domiciliu.

Inchide