Popularul serial Narcos intră în lumea modei

Popularul serial Narcos intră în lumea modei
Publicat: 22/05/2020, 16:26

Fanii popularului serial Narcos de la Netflix au acum un nou motiv de bucurie, deoarece spre finalul anului urmează să fie lansată o colecție vestimentară masculină inspirată din ținutele principalelor personaje.

Astfel, atât de popularul serial bazat pe povestea adevărată a cartelurilor columbiene cucerește noi teritorii în 2020, intrând de această dată pe piața internațională a modei.

Asta după ce, nu mai departe de anul trecut, a cunoscut un succes extraordinar și în lumea jocurilor de noroc, prin intermediul slotului Narcos – o realizare de excepție marca NetEnt – disponibil și în România pe bani reali și virtuali la Vlad Cazino (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026). De mare succes s-a bucurat și jocul video de acțiune-strategie Narcos: Rise of the Cartels, lansat de cei de la Kuju în noiembrie 2019, disponibil pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și Microsoft Windows.

Potrivit unui material publicat recent de cei de la standard.co.uk, studioul francez de film Gaumont a încheiat de curând un parteneriat cu platforma online Dropdaze din Los Angeles, în urma căruia va fi creat un brand inspirat din universul serialului Narcos. Denumirea aleasă este cât se poate de sugestivă – „Narcos Los Angeles”.

Noul brand va aduce pe piață o serie de articole pentru bărbați, precum jachete militare, hanorace, tricouri, bijuterii și altele, inspirate din cele mai interesante momente ale serialului Narcos.

Colecția vestimentară „Narcos Los Angeles” va fi disponibilă online către finalul acestui an, însă deocamdată nu au fost oferite amănunte privind prețurile articolelor ce urmează să fie lansate.

Creat și produs de José Padilha, Chris Brancato, Carlo Bernard, Katie O’Connell, Eric Newman, Elisa Todd Ellis și Doug Miro, Narcos este unul din cele mai populare seriale din ultimii 10 ani. Primul sezon, format din 10 episoade, a fost lansat în august 2015, fiind urmat de Sezonul 2 în 2016 și Sezonul 3 în 2017.

Narcos este un serial dramatic excelent realizat, bazat pe fapte reale petrecute în lumea cartelurilor columbiene ce se ocupau cu producția și distribuția de cocaină în anii 80’ – 90’.

Primul sezon este centrat în jurul celebrului Pablo Escobar, al cărui traseu este urmărit de la începuturile în afacerile cu droguri și până în momentul în care acesta reușește să evadeze din închisoarea La Catedral în care își ispășea pedeapsa. Povestea filmului este prezentată din perspectiva agentului american DEA Steve Murphy.

Sezonul 2 urmărește modul în care Escobar a reușit să se ascundă de autorități, dăruind bani comunității din care face parte, dar răzbunându-se fără milă pe cei care încercaseră să-i preia imperiul. Sezonul 2 se încheie cu moartea lui Escobar, iar cel de-al treilea continuă cu lupta dintre DEA și Cartelul Cali.

În mare parte, ascensiunea fulminantă de care s-a bucurat compania americană de streaming video Netflix se datorează serialului Narcos, dar și altor titluri celebre, precum Lucifer, When They See Us, House of Cards, Godless, Ozark, The Crown, Sense 8, 13 Reasons Why, Mindhunter, The Society și altele. Lista filmelor și serialelor Netflix continuă în luna mai, cu noi titluri atractive.

Netflix a înregistrat câștiguri de peste 700 de milioane de dolari în perioada ianuarie-martie 2020, față de 344 de milioane de dolari cât realiza în aceeași perioadă a anului 2019. Doar în primele două luni ale acestui an, numărul utilizatorilor Netflix a crescut cu aproape 16 milioane.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna