PROPUNERE. Cum a pozat fiica lui Ion Țiriac pe o plajă din Miami și ce mesaj a primit după ședința foto

Redactor:
Gândul

Fiica lui Ion Țiriac (81 de ani), Ioana Natalia Țiriac (22 de ani) a pozat, zilele trecute, pe o plajă din Miami (Florida) și a avut parte de o întâmplare ce ar putea să-i schimbe viața.

Ioana Țiriac, unica fiică a fostului jucător de tenis a profitat de faptul că măsurile de relaxare legate de pandemie s-au mai relaxat și a ieșit pe o plajă aflată în fața complexului rezidențial în care locuiește și s-a fotografiat îmbrăcată cu o bluză de trening descheiată, ce a lăsat vederii bustiera, potrivit DigiSport.ro.

Imediat, ea a primit invitația de a deveni model pentru o colecție de haine. Patronul unui magazin online de îmbrăcăminte pentru tineri i-a transmis Ioanei că dorește să pozeze pentru colecția sa de haine.

”Contactează-mă pentru o colaborare”, i-a scris acesta Ioanei pe Instagram.

La un moment dat, la o prezentare de modă, Ion Țiriac s-a afișat alături de fiica sa, Ioana. Aceasta chiar a acordat un scurt interviu pentru Kanal D. Vezi imaginile, la minutul 31:

Cine este mama Ioanei Țiriac

Mama Ioanei este jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad (50 de ani), care l-a cunoscut pe Ion Ţiriac în anul 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Pe atunci, Sophie lucra pentru revista Bunte și era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Cei doi au și un băiat, pe Karim Mihai, care e cu un mai mare decît sora sa.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim din SUA. Tânăra este foarte frumoasă și apropiații spu ndespre ea că este o fată modestă, în ciuda statutului de „copil de bani gata” care îi poate fi atribuit.

De altfel, ea a declarat că este conștientul de norocul pe care l-a avut în viață, dar tocmai de aceea vrea să folosească acest favor pentru a-i ajuta și pe alții care au nevoie.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat sportiv din lume, după ce averea i-a scăzut considerabil. Cine l-a întrecut pe fostul tenismen

Ion Țiriac nu mai este, din acest an, cel mai bogat sportiv din lume, fiind întrecut de fostul mare baschetbalist Michael Jordan, în vârstă de 57 de ani.

Conform statisticilor făcute de Celebrity Net Worth, începând cu aprilie 2020, averea lui Michael Jordan este estimată la 2.2 miliarde de dolari.

Averea fostului tenismen este estimată la 1.2 miliarde de dolariDin păcate pentru Ion Țiriac, imperiul construit în domeniul financiar, imobiliare, hoteluri și călătorii a avut mari pierderi în urmă apariției crizei actuale.

Inchide