Relație interzisă între o profesoară de 31 de ani și un elev de liceu. „Este visul oricărui adolescent”

Redactor:
Gandul
Relație interzisă între o profesoară de 31 de ani și un elev de liceu. „Este visul oricărui adolescent”

O profesoară suplinitor este acuzată că a întreținut relații intime cu un elev de 16 ani, care a declarat poliției că „este visul oricărui adolescent să facă acest lucru”.

Courtney Roznowski, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată în august 2019, după ce autoritățile au primit un pont despre relația ei cu un elev de la Green Bay Southwest High School din Brown County, Wisconsin, scrie metro.co.uk.

În fața judecătorilor, tânăra a indicat că ar putea accepta o înțelegere, pentru o pedeapsă mai ușoară. Poliția a demarat o anchetă după ce un angajat de la liceu le-a transmis investigatorilor că managerii școlii au discutat despre „relația neobișnuită” dintre Rosnowski și un elev de 16 ani. Cei doi au fost văzuți deseori împreună pe holurile instituției.

Anchetatorii au discutat și cu victima, care la început a negat totul, dar în cele din urmă a recunoscut: „Este visul oricărui adolescent să se culce cu o profesoară”.

Polițiștii au discutat cu femeia, care, la rândul ei, a negat acuzațiile, dar când a fost rugată să predea telefonul, a început să plângă și a zis: „Am discutat de câteva ori pentru a mă asigura că este și el de acord…”.

Ulterior, tânăra a recunoscut că a făcut sex cu băiatul, chiar dacă intenția inițială a fost să îi fie „mentor”.

Profesoara avea probleme personale și consuma alcool

Rosnowski a spus că l-a iubit pe băiat și nu ar fi vrut ca acesta să pățească ceva. La acea vreme, profesoara consuma cantități mari de alcool și traversa o serie de probleme personale „grave”, după cum a declarat chiar ea.

Băiatul le-a spus anchetatorilor că s-a culcat de două ori cu suplinitoarea, care i-a spus că este „foarte special și merită lucruri speciale”.

Roznowski se confruntă cu trei capete de acuzare pentru agresiune sexuală și două pentru expunere indecentă în fața unui minor. Vârsta consințământului în Wisconsin este de 17 ani.

Audierile în cazul profesoarei care s-a culcat cu un elev vor continua în data de 9 martie 2020.

Inchide