SCHIMBARE. Loredana Groza, de la „Vocea României” la „X Factor” / E cel mai nou jurat din show-ul muzical de la Antena 1

Redactor:
Dragos Tanase

Loredana Groza a decis să facă o schibmare, pe plan profesional, în materie de televiziune, plecând de la Pro TV la Antena 1. Înainte era antrenoare de voci, la „Vocea României”, acum va alege talente la „X Factor”.

Astfel, artista va face echipă la masa juraților, împreună Delia și Ștefan Bănică Jr., la show-ul de talente „X Factor”, care se pregătește să revină la Antena 1.

Cu Delia și Loredana în juriu, show-ul se anunță un adevărat duel al divelor, mai ales ce cele două cântărețe nu prea au fost văzute împreună pe scenă sau în platourile de televiziune, comentează Antena 3.

În curând se va desfășura și castingul pentru sezonul cu numărul 9, dar audițiile vor avea loc doar în București, nu și în alte orașe, pe fondul pandemiei de coronavirus. Timp de șapte ani, „X-Factor” a avut opt sezoane și nouă jurați.

Până acum, Loredana s-a aflat în juriul altei emisiuni de la Antena 1, ”Next Star”, show-ul de talente pentru copii. De altfel, Loredana și Ștefan erau colegi și aici, alături de juratul Dorian Popa.

Cum a apărut îmbrăcată Loredana Groza la „Next Star”. Spectatorii au crezut că nu văd bine

Anul acesta, la începutul lunii martie, Loredana a început filmările la noul sezon din Next Star la Antena 1, prilej pentru a-și etala, din nou, un decolteu generos.

În platoul filmărilor la Next Star, Loredana a venit îmbrăcată parcă speciale pentru a le ridica tensiunea colegilor de platou și publicului. Vedeta muzicii românești din ultimii 30 de ani arată senzațional, iar asta se vede și pe ținutele ei tot mai îndrăznețe.

Cu toate acestea, însă, unii fani nu au fost chiar foarte încântați de ținuta Loredanei: „Esti foarte frumoasa, dar ar trebui rochiță adecvată emisiunii, părerea mea”, i-a scris o fană pe rețelele de socializare.

Loredana Groza dezvăluie motivul aparițiilor sale extrem de provocatoare: Mă aștept la judecată. Îmi dau seama că oamenii nu înțeleg

Loredana Groza a explicat, la un moment dat, de ce poartă ținute atât de provocatoare. În spatele gestului său se află dorința ei de a inspira și alte femei să fie feminine.

În ultima perioada, Loredana Groza a șocat cu ținutele ei extrem de provocatoare. Cântăreața în vârstă de 50 de ani a fost criticată de foarte mulți urmăritori, dar nu a încetat să se exprime prin vestimentație.

Loredana Groza explica anul trecut, într-un interviu pentru ProTV, că în spatele ținutelor se află dorințe și gândiri profunde:

„Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea Loredana.

Inchide