Selly la debut. Ce făcea vloggerul în 2013. „A început școala!” / Plus: Glumițe cu Hitler – VIDEO

Selly la debut. Ce făcea vloggerul în 2013. „A început școala! / Plus: Glumițe cu Hitler - VIDEO
Publicat: 19/12/2019, 22:38

Vlogul lui Selly conține o parodie cu Hitler și reprezintă un exemplu al montajelor sale de la începuturile carierei.

„ATENȚIE! Acesta este un vlog foarte vechi de-al meu. Nu îmi asum nicio responsabilitate pentru apariția efectelor secundare la vizionarea acestui filmuleț.

Efectele secundare pot include: scăderea IQ-ului, senzații de vomă și/sau micșorarea penisului.

Vă mulțumim.”, scrie Selly în descrierea clipului.

Selly are 2,41 milioane de abonați și este cu siguranță cel mai urmărit vlogger din România, cu o avere considerabilă. Recent, vlogger-ul și-a lovit mașina de lux, în valoare de 70.000 de euro și presa a relatat în detaliu incidentul.

În septembrie 2019, Selly și-a donat prima cameră DSLR, cea cu care a început să facă vlogging în copilărie, în cadrul unei campanii umanitare. „Astăzi am donat prima mea cameră de vlog cuiva care chiar are nevoie. Un Canon 600D, primul lucru pe care l-am cumpărat din banii mei, la 13 ani. Ea e Crina și visul ei e să devină vloggeriță. Crina nu e tocmai un copil oarecare. A crescut cu multe lipsuri și are deja privirea unui om matur, care a văzut multe la viața lui. M-am bucurat că am putut să fac asta pentru ea, e bine să oferi, să ajuți, dacă stă în puterea ta. Știu cât de greu poate fi începutul în vlogging când nu ai repere, când nu ai resurse și nu știi ce să faci. Mă bucur că am putut ajuta pe cineva care altfel nu ar fi avut posibilitatea să-și achiziționeze o cameră pentru a-și continua pasiunea aceasta. M-a impresionat foarte mult această ambiție a ei, în ciuda greutăților de care se lovește la numai 14 ani”, a spus Selly, citat de protv.ro.

Selly s-a apucat și de muzică alături de trupa lui, 5GANG.