SIMONA HALEP în semifinalele INDIAN WELLS. SIMONA HALEP – CASEY DELLACQUA 6-2, 6-2. ”Privesc tenisul ca o plăcere și joc cu mare bucurie”

SIMONA HALEP în semifinalele INDIAN WELLS. SIMONA HALEP - CASEY DELLACQUA 6-2, 6-2. ''Privesc tenisul ca o plăcere și joc cu mare bucurie''
Publicat: 13/03/2014, 09:09
Actualizat: 03/02/2019, 18:27

SIMONA HALEP SEMIFINALE LA INDIAN WELLS. Jucătoarea de tenisSIMONA HALEP, cap de serie numărul 6 și locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 de dolari, informează site-ul oficial al competiției.

SIMONA HALEPa învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră de joc, pe Casey Dellacqua (Australia), jucătoare venită din calificări și poziția 78 în ierarhia mondială.

”Sunt foarte bucuroasă că voi putea juca în semifinale. Mă simt foarte bine și vreau să ajung cât mai departe. Le mulțumesc spectatorilor că m-au susținut. Mă bucur de tenis și mă lupt pentru fiecare minge. Privesc tenisul ca o plăcere și joc cu mare bucurie”, a spus Halep la finalul meciului.

În semifinale,SIMONA HALEPo va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Jelena Jankovici (Serbia), a șaptea favorită a competiției și locul 8 WTA, și Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 2 și poziția a treia în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în semifinale la Indian Wells, Halep va primi 390 de puncte WTA și un cec în valoare de 225.000 de dolari.

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS. SIMONA HALEP – CASEY DELLACQUA 1-0 (6-2, 6-2). Gândul a transmis LIVE text

6-2. SIMONA HALEP CÂȘTIGĂ MECIUL ȘI E ÎN SEMIFINALELE INDIAN WELLS.În ultimul game, Halep a mai salvat două mingi de break ale lui Dellacqua. După meci, Simona a lăsat un ”smiley face” pe camera televiziunii americane, alături de autograf.

5-2. Halep face breakul și va servi pentru semifinală.Halep defilează în fața unei jucătoare care nu a lipsit din marile finale de dublu ale turneelor principale ale circuitului WTA.

4-2. Serviciul lui Halep este impecabil și românca se apropie tot mai mult de semifinalele Indian Wells.

3-2. Dellacqua reduce din diferență. Simona dă primele semne de nervozitate.

3-1. Halep face încă un game la zero.

2-1. Scenariul se repetă. Simona face breakul, la zero. Dellacqua pare sufocată de ritmul impus de Halep, care reușește să plaseze loviturile în cele mai grele unghiuri. În tribune, unii spectatori fac plajă.

1-1. Setul doi pare tras la indigo cu primul. Simona își câștigă serviciul, cu ajutorul unor lovituri ucigătoare în cross, și egalează. Să vedem dacă va urma breakul.

0-1. La fel ca în primul set, Dellacqua câștigă primul game pe propriul serviciu.

UPDATE 23.11 Începe setul doi. Tot Dellacqua la serviciu.

6-2. HALEP CÂȘTIGĂ PRIMUL SET.Simona se impune clar în primul set, în care s-a întrebuințat serios doar pe parcursul a 2 gameuri. Diferența de peste 70 de locuri din clasamentul WTA și-a spus cuvântul.

5-2. Australianca reduce din handicap. Halep pare puțin relaxată sau și-a făcut calcule ca în setul doi tot Dellacqua să aibă primul serviciu.

5-1. Halep salvează nu mai puțin de șase mingi de break și câștigă și acest game. Din tribune se aude: ”Hai, Simona!”

4-1. Simona câștigă un nou game pe serviciul adversarei, fructificând a doua din cele trei mingi de break.

3-1. Halep își face serviciul, deși Dellacqua a avut 2 mingi de break.

2-1. Simona face primul break al meciului. Halepa profitat de primul serviciu al australiencei, care nu a funcționat, și a returnat ireproșabil.

1-1. Simona își fructifică serviciul, deși a comis 2 greșeli neforțate.

0-1.Australianca conduce cu 1-0 după un game alb. Halep nu pare intrată în meci

UPDATE 22.32 A început meciul, cu Dellacqua la serviciu. HAI, SIMONA!

UPDATE 22.22 Partida dintre Murray și Raonici s-a încheiat cu victoria canadianului. Urmează meciul dintre Halep și Dellacqua.

UPDATE 22.13 Partida dintre Simona Halep și Casey Dellacqua se va desfășura pe terenul 1 de la Indian Wells, unde acum este în set decisiv partida Andy Murray – Milos Raonici. Din acest motiv, partida Simonei Halep va începe mai târziu față de ora preconizată, 22.00.

ȘTIREA INIȚIALĂ. SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS. SIMONA HALEP – CASEY DELLACQUA LIVE laINDIAN WELLS.SIMONA HALEP, locul 7 WTA și cap de serie numărul 6, va juca, în acestă seară, cel mai devreme la ora 22.00, cu jucătoarea australianăCASEY DELLACQUA, locul 78 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la INDIAN WELLS, cu premii totale de aproape șase milioane de dolari.

SIMONA HALEP LAINDIAN WELLS.MeciulSIMONA HALEP – CASEY DELLACQUAeste al doilea de pe terenul central și startul său depinde și de întâlnirea din turneul ATP dintre Milos Raonic (Canada) și Andy Murray (Marea Britanie), progrmată de la ora 20.00.

SIMONA HALEP – CASEY DELLACQUA LIVE LA INDIAN WELLS.„Este stângace și nu este ușor să joci cu o stângace pentru că de obicei jucăm cu dreptace. Nu o cunosc, nu am evoluat niciodată împotriva ei. Cred că va fi o surpiză pentru mine. Dar și Safarova este stângace, deci am experință la acest turneu cu stângace”, a declaratSIMONA HALEPdespre adversara ei, potrivit site-ului oficial al WTA.

CASEY DELLACQUA, 29 de ani, se află în fața celei mai bune performanțe din cariera ei, calificarea în sferturile de finală ale unui turneu din categoria Premier Mandatory. Sportiva australiană nu a câștigat niciun turneu WTA de simplu până acum și a ocupat cea mai bună poziție în clasamentul WTA, locul 39, în iulie 2008. Ea este o specialistă a probei de dublu, ocupând locul 9 în 2009, în ierarhia de specialitate.

SIMONA HALEPs-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o, marți, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, pe Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numărul 18 și poziția 19 în ierarhia mondială.

CASEY DELLACQUA, jucătoare venită din calificări, a beneficiat în optimile de finală de neprezentarea sportivei americane Lauren Davis, poziția 66 în clasamentul mondial, care a acuzat probleme gastrointestinale.

SIMONA HALEP – CASEY DELLACQUA LIVE LA INDIAN WELLS.Calificarea în semifinalele turneului de laINDIAN WELLSeste recompensată cu 225.000 de dolari și 390 de puncte WTA.

După INDIAN WELLS, SIMONA HALEPva ocupa, începând de luni, locul 5 sau 6 mondial, o performanță ce nu a mai fost reușită de nici o jucătoare de tenis din România de la crearea ierarhiei WTA, în noiembrie 1975.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii...
Acești doi vasluieni s-au îmbogățit! Câte sticle au dus într-un centru de reciclare din LIDL
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Desfătare într-un cadru de lux pentru Inna și Deliric! Avem imaginile din croaziera de 5...
Dieta-MINUNE a Ancăi Serea! Ce mănâncă zilnic „mama eroină”, pentru a arăta impecabil după ce...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
„Am găsit-o la 100 de metri de mașină”. Șoferul începător care a provocat teribilul accident...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Adrian Sârbu: Obiectivul unic al viitorilor europarlamentari este să-i facă pe români să se simtă...
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
Este interzis în România. Ți se suspendă PERMISUL și iei amendă de 10.000 de lei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
"Este oribil acolo, să nu mergeți niciodată". Cea mai ieftină stațiune din Spania, capcană pentru...
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Cuza a murit în urmă cu 151 de ani, la Heidelberg, Germania. Conspiraţia din spatele...
×